Actualitzat a les 10:25h

Sènior masculí

Qbasket Sant Cugat 76 – 38 Solsona
24-12 / 14-12 / 17-6 / 21-8

Els solsonins tancaven la temporada a Sant Cugat un diumenge a les vuit del vespre (aquests horaris no poden continuar així per anar bé). Els taronges en cap moment van saber o poder entrar al partit i els locals es van avançar el primer quart 24-12 i vam rebre 100 punts.
En el segon quart els solsonins semblava que volien entrar al partit, però les errades als tirs, l’abús del joc individual, el poc joc col·lectiu i la falta d’actitud o forces feia acabar-lo a 14-12 per arribar a la mitja part a 38-24.
La segona part va confirmar-se el declivi per als solsonins, que van encaixar parcials durs al tercer i el quart quart 17-6 i 21-8, per acabar el partit amb un resultat de 76-38.
Mal comiat d’una molt bona temporada. Els solsonins han crescut com equip i individualment han fet un pas endavant tant en defensa com en atac. Aquest partit no ha de tacar el bon rotllo que hem aconseguit. L’equip va madurant i amb el temps tot anirà millorant. Ara toca descansar una mica, i la propera temporada tornar més i millor i intentar que a casa no ens guanyi ningú.
Aquest any ja hem demostrat ser una pista forta després de perdre només dos partits. L’any que ve, més i millor.

Sènior femení

CB Solsona 53 – 52 Roda
Victòria de mèrit davant el sotscampió del grup per tancar la temporada regular. El partit va ser controlat per les nostres jugadores al primer quart, arribant a un màxim avantatge de 9 punts (16-7 al minut 7). El segon quart, més igualat, ens va portar al descans amb un avantatge mínim de 3 punts (30-27).
Després del descans, les visitants van intentar escurçar diferències amb diverses variants defensives que no van donar fruit. 44-40 al final de tercer quart. El nostre desencert a l’inici de l’últim quart, però, va posar les visitants al capdavant (46-51 a falta de 4 minuts). Però el cap fred i el control emocional de les nostres jugadores ens va permetre remuntar el partit i guanyar per la mínima, 53-52, en un final èpic.

Balanç molt positiu de la temporada, que ha servit per consolidar el projecte i donar entrada a jugadores d’equips inferiors. Seguim.

Júnior masculí

Sant Quirze del Vallès 61 – 104 CB Solsona
15-29 / 27-54/ 42-84 / 61-104

Últim partit dels júniors del CB Solsona, en aquest cas a domicili, contra el cuer de la competició. Els resultats a casa de l’equip del Vallès no fan justícia a la seva posició a la taula de classificació, on pràcticament competeixen amb qualsevol rival. Els taronges, ja des de l’inici amb un ritme de joc altíssim i amb unes transicions molt ràpides, dominaven clarament el joc i feien impossible la reacció de l’equip visitant. Fruit d’aquest joc ràpid, a la mitja part els solsonins van ser capaços d’anotar 54 punts.
La segona meitat no seria diferent; amb l’objectiu clar de continuar en la mateixa mentalitat i intensitat. Els solsonins s'emporten la darrera victòria de la fase regular amb un balanç de 20 victòries i sis derrotes. Acabem la temporada amb la sensació que amb aquest nivell de joc s’hauria pogut competir la lliga: sens dubte acabem la temporada sent l’equip més en forma de la competició.
M'agradaria acabar la crònica fent un reconeixement a tots els jugadors que han participat de l’equip, Denís, Unai, Lluch, Miguel, Ton, Issouf, Ferran, Jordi, Joan, Dani, Pol, Biel, Manel i al Roc; també als pares, que han sigut el nostre jugador número 13, i als components de la direcció tècnica, que han confiat en aquest grup humà de persones. A tots ells, mil gràcies.

Cadet M A

CB Solsona A 71 - 66 ASFE
El cadet A tancava aquest diumenge la temporada a casa rebent l'ASFE. El partit era molt important de cara a la classificació i, sabent-ho, els locals van sortir forts des del primer minut amb intensitat defensiva i corrent al contraatac, i assolien un avantatge sòlid.
Els del Bages, però, van reaccionar i van igualar el marcador a l'últim quart. Va ser llavors quan els solsonins van demostrar tot el que han millorat aquesta temporada: intensitat defensiva, pressió i transició han fet que els locals assolissin avantatge al marcador. En el moment decisiu, una bona defensa seguida d’un atac de joc col·lectiu acabat amb un triple de Tomàs Crocco van rematar el partit.
Els nostres acaben la temporada a la cinquena plaça en el tercer nivell més alt del país i demostren que aquesta temporada s’ha millorat molt, a nivell individual i col·lectiu, i han
sobrevingut moments de dificultat que ens han fet créixer com a equip i persones. Cal destacar l’actuació ofensiva i defensiva dels deu jugadors: Jan Espuga, Andreu Valero, Ton Garriga, Issouf Diallo, Dani Sances, Edgar Mina, Iker Ruiz, Andrei Bota, Tomàs Crocco i Biel Font.
El bàsquet a Solsona té futur!

Cadet M B

CB Solsona 64 – 51 Tona
Aquest dissabte jugàvem l’últim partit a casa contra els primers de la classificació, el Tona. Veníem d’un seguit de derrotes i els ànims no eren els millors. Tot i això, els jugadors taronges van sortir a per totes i van demostrar que, finalment, són un equip i saben jugar molt bé aquest esport.
La primera meitat va ser molt igualada, amb moltes bones decisions per part d’ambdós equips. Una bona bona xerrada al vestidor i les ganes extra d’acomiadar bé la temporada a casa van fer que els nostres sortissin endolladíssims i ho anotessin gairebé tot. Al final de l’últim quart ja vam sentenciar el partit.
Hem de destacar l’aportació ofensiva de l’Albert i el Roger. Els cadets B del CB Solsona van demostrar que si volen, poden, i que al final tots junts poden aconseguir guanyar qualsevol equip.

Infantil femení

Sitges 64 – 28 CB Solsona
Partit dur per a les jugadores del Solsona. Es va començar el matx sense que entressin les cistelles i sense trobar bones ocasions de tir, amb la qual cosa era molt difícil agafar un bon ritme de partit. Es va arribar a la mitja part amb tan sols 15 punts.
Tot i així, cal destacar la defensa de les jugadores, que en moltes ocasions va ser molt bona i va dificultar a l’equip rival trobar bones opcions de tir.
Cal seguir treballant per al proper i últim partit de la temporada. Seguim!

Infantil masculí

CB Solsona 56 - 60 Martorell
Partit en què els solsonins van dominar tot el matx, fent molts punts ràpids i molt bones defenses. Després de la mitja part, els visitants van començar a trobar el seu lloc en atac i
ràpid. Acaba una temporada farcida de molt bons moments i altres de dolents. En qualsevol cas, hem de felicitar tots els jugadors de l’infantil masculí del CB Solsona pel gran esforç que han fet.
D'aquesta temporada hem après molt per poder seguir treballant i millorant cada cop més.

Infantil Masculí CB Solsona lluis Closamaig 2024
Infantil Masculí CB Solsona lluis Closa

Cistella baixa

Mini mixt

CB Solsona 43 – 59 CB Sant Pere
Últim partit de lliga, dissabte al matí, un encontre complicat en el qual rebíem el Sant Pere Vermell.
El Solsona va començar per sobre, guanyant i molt endollat, però a partir del tercer quart va tenir desconnexions tant en atac com en defensa, i això va fer que el Sant Pere se situés davant en el marcador i acabés guanyant.

Mini Mixt CB Solsona
Mini Mixt CB Solsona/ Lluis Closa

Mini femení

Salle Manresa 65 – 15 CB Solsona
Partit complicat, dissabte al migdia, a la pista del líder i campió del grup, que ens serveix de punt final de la competició regular. Malgrat les dificultats, les solsonines van saber corregir els errors inicials i plantar cara a un bon rival.

Balanç molt positiu de la temporada, que ja sabíem que seria complicada a nivell de resultats, però que ha estat molt profitosa en l’aprenentatge individual i en la cohesió d'equip.

Premini

Vilatorrada 7 – 59 CB Solsona
Penúltim partit de la temporada amb una molt bona victòria per part dels solsonins. Després d’un inici molt fort, amb un parcial de 3 a 15 i un altre de 2 a 16 a la primera part, els solsonins van aprofitar l’avantatge i a la tercera part gairebé vam consolidar el partit amb el millor parcial de la temporada, de 2 a 21.
Després del descans, a la 4a part, dues entrades ens van col·locar gairebé al nostre objectiu de tancar marcador –després d’un seguit de partits bastant igualats–, i per primer cop vam aconseguir-ho després d’un gran triple d’un dels jugadors.
Moltíssimes felicitats a tots els jugadors per fer un gran partit. Només ens en queda un més i acabem la temporada!