Fènix promou una alimentació saludable als centres educatius de secundària de Solsona

Sessions informatives a 1er d’ESO i als cicles de grau mitja de l’escola Arrels i als cicles IFE i PFI de l’Institut Francesc Ribalta, amb un total de 110 joves, alumnes d'ambdós centres

Ramon Estany
03 de juny del 2024
Amb aquestes xerrades, Fènix ha volgut celebrar el 15è aniversari de la seva fundació,
Amb aquestes xerrades, Fènix ha volgut celebrar el 15è aniversari de la seva fundació,

Lluis Codina, nutricionista de l’associació Fènix, amb motiu dels 15 anys de la fundació de l’entitat, ha tingut unes sessions informatives a 1er d’ESO i als cicles de grau mitja de l’escola Arrels i als cicles IFE i PFI de l’Institut Francesc Ribalta, amb un total de 110 joves, alumnes d'ambdós centres.

Amb el títol «Aproximació a la nutrició», les xerrades s’orienten a transmetre els conceptes més importants per mantenir una alimentació saludable, perseguint la salut com a estratègia més efectiva per a qualsevol objectiu dels joves, desenvolupant el concepte de salut i quins son els seus pilars.

Cada sessió ha estat orientada en dues parts diferenciades: una desenvolupant els conceptes vinculats amb la qüestió «Què és la nutrició?» i la segona centrada ens aquells «Conceptes importants per a millorar l’alimentació dels joves alumnes», continuant amb l’exposició del mètode del «Plat de Harvard», una eina molt visual que facilita la distribució equilibrada dels aliments que formen part dels àpats principals del dia, incidint en les proporcions adequades de cada grup d’aliments.

Amb aquestes xerrades, Fènix ha volgut celebrar el 15è aniversari de la seva fundació, fomentant una alimentació saludable per tenir una vida plena, evitant els riscos que provoquen la malaltia.