L'Agrupació San Sebastián de los Ballesteros celebra el seu sopar anual

Sota el lema “Fuero 1767-2017”, l'entitat andalusa de major importància a Sabadell va premiar amb els seus preuats cordobans a persones i entitats destacades de la ciutat | Més de 250 persones participaren al sopar, amb una destacada presència d'autoritats

Acte de celebració de San Sebastián de Los Ballesteros
Acte de celebració de San Sebastián de Los Ballesteros | Juanma Peláez
Redacció
23 de gener del 2017
L'Agrupació San Sebastián de los Ballesteros ha celebrat aquest dissabte el seu sopar anual. Els principals motius del sopar van ser, com cada any, la celebració del sant patró de la població d'origen així com l'entrega dels cordobans, premis de reconeixement a persones i entitats. Enguany va ser premiada Ana Gálvez, sòcia destacada de l'entitat i persona molt activa en la junta directiva i en el Coro Rociero. També va ser premiada l'entitat sabadellenca Hermandad Nuestra Señora del Rocío per la tasca feta i, en especial, per la col·laboració i participació en diferents actes organitzats per l'Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros.

Finalment, també va rebre el seu cordobán el Grup Everest, grup d'empreses radicat a Sabadell fundat per un natural de San Sebastián de los Ballesteros, i que des del primer dia de l'entitat, fa més de 40 anys, hi ha donat suport de tot tipus.

La coïncidència cronològica del sopar amb les celebracions del patró a San Sebastián de los Ballesteros va impedir la presència del seu alcalde, Francisco Ansio. Tot i així, aquest va fer arribar un text de disculpa tot comprometent-se a participar a la romería d'enguany, acompanyat per una important presència de veïnes i veïns del seu poble.