Ingressa a presó l'acusat d'atracar 13 gasolineres del Vallès Occidental

Va actuar a dues benzineres de Sabadell i una a Badia del Vallès

Atracament d'una benzinera al Vallès
Atracament d'una benzinera al Vallès | Mossos d'Esquadra
EFE
16 de març del 2016
Actualitzat a les 12:13h



Un jutge ha enviat a la presó un home detingut pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor de 13 atracaments a gasolineres de diverses poblacions de la comarca barcelonina del Vallès Occidental, que utilitzava un ganivet per amenaçar els treballadors.

Els Mossos han informat que el detingut, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa (Vallès Occidental), se l'acusa de l'atracament de sis gasolineres a Terrassa, dues a Sabadell, dues a Rubí, una a Badia del Vallès, una altra a Ripollet i una altra a Montcada i Reixac.

Les mateixes fonts han indicat que la investigació es va iniciar a les acaballes del 2014, després de cometre el seu primer robatori en una gasolinera de la C-58 de Terrassa. Després d’aquest, van seguir la resta de furts amb una freqüència pràcticament mensual.

També han assenyalat que en tots els robatoris, comesos entre les 19.00 i les 22.30 hores, el lladre, que portava la cara oculta i una caputxa que feia molt difícil la seva identificació, actuava amb gran rapidesa i fugia a peu. Després d'identificar l'autor dels fets, el passat 9 de març es va fer un registre del seu domicili, i amb les evidències recollides es va detenir l'autor.

El detingut, que acumulava diversos antecedents per fets de la mateixa tipologia, va passar a disposició judicial el passat 11 de març davant el Jutjat d'Instrucció número 4 de Terrassa, que va decretar el seu ingrés a la presó.