El nou single porta per títol “L’âme d’un enfant blessé” i és la seva cançó més sincera i personal, intimista, elegant i plena de sensibilitat. La compositora i intèrpret la dedica al seu pare, Jordi Roure, un dels músics més prestigiosos d’Andorra que va morir fa uns mesos. Per homenatjar-lo, toca la trompeta i el piano, explorant noves sonoritats. La peça és en francès, la llengua de la seva infantesa. A banda del pare, Marta Roure dedica la cançó a tots els infants que han patit a mans d’adults o dels seus iguals tot deixant una marca inesborrable a les seves vides.
L’homenatge vehiculat per la música es concreta en l’ús de la trompeta, un instrument que el pare va ensenyar a dominar a la filla. La composició completa del tema és autoria de Roure, que divideix la peça en dues parts: “A la segona part de la lletra, parlo dels infants, d’ells i d’elles, amb una certa ràbia”. Aquesta ràbia prové la història personal del pare: “La seva mare va morir quan ell tenia nou anys i no la va poder plorar. No va tenir dol. Es va fer gran, per tant, amb el trauma. I tot això ens ho explicava. És una vivència que també hem llepat”.
La llengua escollida per a la composició (el francès) té lògica, segons Roure, perquè és d’educació “trilingüe” i és, a més, “l’idioma de la meva infància i la meva joventut. Vaig estar interna a França durant un grapat d’anys. M’agrada la sonoritat que té i, a més, no havia cantat mai en francès”.
Marta Roure és descendent la nissaga de músics solsonins Roure, amb el compositor Joan Roure com a principal exponent. Va portar Andorra per primera vegada al festival d’Eurovisió cantant en català. Ha estat sota la direcció de diferents dramaturgs i ha col·laborat en premsa escrita i ràdio. Recentment ha participat en l’obra de teatre “Nues” i ara torna a dedicar-se a l’estudi de gravació per presentar noves propostes musicals.