VÍDEOS Homenatge dels cossos policials al personal de l'Hospital Sant Bernabé de Berga

A les portes del centre sanitari i d'urgències, on s'han concentrat diverses patrulles i agents, hi ha hagut aplaudiments i molta emoció

23 de març de 2020, 20:13
Actualitzat: 23:51h
Cotxes de policia davant l'hospital.
Cotxes de policia davant l'hospital. | Pilar Màrquez Ambròs
La Policia Local de Berga, els Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i els Agents Rurals s'han aplegat aquest vespre a les portes de l'Hospital Sant Bernabé per homenatjar els sanitaris i agrair-los la feina que fan arreu del país. Es tracta de l'hospital de referència de tota la comarca. A les portes del centre sanitari i d'urgències, on s'han concentrat diverses patrulles i agents, hi ha hagut aplaudiments i molta emoció. Els treballadors de l'Hospital Sant Bernabé han mostrat públicament l'agraïment pel gest retornant l'ovació.

 

  
Els veïns i veïnes de Berga, confinats a casa, han pogut comprovar de primera mà com els cotxes de les forces de seguretat es dirigien al centre sanitari per realitzar aquest homenatge, ja que aquests han passat per diversos carrers amb les sirenes enceses poc abans de les 8. Malgrat que, de camí a l'hospital, sí que han fet sonar les sirenes, un cop davant del recinte només n'han mantingut els llums encesos, per no destorbar els pacients. 
 
D'ençà que es va iniciar el confinament, a les vuit en punt , els balcons de totes les ciutats s'omplen per aplaudir conjuntament la feina dels sanitaris i tots aquells treballadors que fan servei en aquesta crisi. Amb l'objectiu d'unir-se al reconeixement, els cossos policials i altres membres de cossos de seguretat han tingut aquest vespre un visible gest amb els treballadors de l'hospital. 
 

Homenatge de les forces policials als sanitaris davant de l'hospital Sant Bernabé Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Cotxes de policia davant l'hospital Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 

Cossos policials davant l'hospital comarcal de Berga. Foto: Pilar Màrquez Ambròs