GRÀFIC Vuit altes i una nova defunció a l'Hospital Sant Bernabé de Berga

Les morts al centre de salut comarcal s'eleven a vint

07 d'abril de 2020, 17:17
Actualitzat: 17:54h
Hospital Comarcal Sant Bernabé.
Hospital Comarcal Sant Bernabé. | HSB
Una persona més ha mort en les darreres hores per coronavirus a l'Hospital Sant Bernabé de Berga, cosa que eleva fins a vint les defuncions registrades al centre sanitari del Berguedà per culpa de la covid-19. En un comunicat, l'hospital informa que hi ha 42 pacients ingressats que han donat positiu a la prova de la Covid-19. És un descens important, perquè hi ha hagut 8 altes a domicili en les últimes 24 hores. Ara bé, també s'ha de tenir en compte la defunció i el fet que, des que va començar la crisi, l'Hospital de Berga ha fet trasllats de pacients a altres centres perquè no disposa d'UCI.

També s'han detectat 2 professionals més que han donat positiu i que estan en règim d'aïllament. A hores d'ara, en són 46 els sanitaris contagiats que continuen en seguiment domiciliari, en estat lleu. 

Al centre comarcal de referència, des que es pateix la pandèmia, s'han registrat 95 pacients ingressats, 36 altes i 20 defuncions. Entre pacients i personal sanitari contagiat, l'Hospital Sant Bernabé acumula 149 casos.
 



Arxivat a