La gala d'entrega de les noves estrelles Michelin celebrada anit a Múrcia ha certificat que Els Casals, ubicat a Sagàs i dirigit pel xef Oriol Rovira, mantenen els dos distintius concedits en edicions passades a l'establiment. Es tracta d'una Estrella Michelin i d'una Estrella Verda que certifiquen la qualitat d'una proposta fonamentada en la filosofia de "tancar el cercle": produir, cuinar i servir els seus propis productes.
Novament, el conjunt de Catalunya certifica la seva tradició i lideratge en l'àmbit gastronòmic, sumant nou restaurants més en aquesta gran constel·lació Michelin on es troben un total de 62 establiments: cinc en tenen tres, cinc més en defensen dues, i 52 en tenen una. A més, pel 2025 també s'han afegit al llistat quatre restaurants amb l'Estrella Verda, sumant un total de 13 amb el distintiu a la sostenibilitat.
Altres reconeixements concedits en l'acte van ser els guardons particulars, que enguany s'han atorgat a: Carlos Casillas (Xef Jove 2025); Pedro Subijana (Xef Mentor 2025); José Luis Paniagua (Millor Sommelier 2025); Cristina Díaz (Servei de Sala 2025).