​Cap de setmana de rumba a Olot

Dissabte i diumenge la Sala Torín acollirà una nova proposta anomenada Rumbesca

Imatge de La Caravane Passe, el cap de cartell de Rumbesca
Imatge de La Caravane Passe, el cap de cartell de Rumbesca | Olot Cultura
Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat el 28 d'octubre a la 13:26h
Olot bategarà al ritme de la rumba aquest cap de setmana. Dissabte i diumenge la Sala Torín serà la seu de Rumbesca, una proposta que busca concentrar propostes musicals del món de la rumba en un mateix cap de setmana. Olot serà una de les seus d'una cita que també se celebrarà a Perpinyà i Girona.

En la primer edició olotina hi haurà tres concerts. Dissabte hi haurà una doble actuació a les 22 h. La primera de les propostes serà Tropiko, un artista gironí que presentarà el seu nou disc Liquen. La seva proposta barreja la rumba amb altres gèneres. I després, actuarà La Caravane Passe, un grup amb esperit nòmada que barreja hip-hop, rumba i cançó francesa. L'entrada per al doble concert de dissabte val vull euros anticipada i deu a taquilla.

El diumenge serà el torn de la Tato Band, una proposta de rumba nord-catalana liderada per Antoine Garcia, conegut com a Tato. La banda presentarà el seu últim treball anomenat Rumbason. Aquest dia, les entrades valen sis euros anticipades i vuit a taquilla.

Arxivat a