El proper 28 de novembre comença la 23a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Publicat el 23 de novembre de 2007 a les 12:09
Menú degustació
Cava de Benvinguda Primer Cuveé de Freixenet
Sangria d'ull de llebre novell amb fruites de varietats antigues Bar Sa Dragonera Plaça Catalunya 14 Olot
5 Aperitius
Blinis de fesols amb tonyina, pinya i salsa agredolça de soja Restaurant Cúria Reial Besalú Tel                 972 59 02 63        
Cabell d'àngel de carbassa amb serrat d'ovella Restaurant Hostal dels Ossos Batet de la Serra (Olot) Tel                 972 26 61 34        
Llom de conill escabetxat amb oli de pinyons Restaurant La Torre del Til·lers 17172 Les Planes d'Hostoles Tel                 972 44 80 10        
Arròs cremós d'escarlots amb colomí Restaurant Ca la Matilde Sant Feliu de Pallerols Tel                 972 44 42 69        
Fetge gras d'ànec amb gelé de tòfona Restaurant la Francesa ,17811 Santa Pau Tel                 972 26 22 41        
2 entrants Freds:
Royal de trompetes i rossinyols amb oli de festucs Restaurant Fonda Barris 17176 Joanetes Tel                 972 69 00 64        
Coca de fajol amb figues i almadroch Restaurant Oliveras 17850 Besalú Tel                 972 59 03 92        
2 entrants Calents:
Sopa de farigola Restaurant Self –Service Garrotxa 17800 Olot Tel                 972 26 16 04        
2 plats de peix
Roastbeef de poltre amb vinagreta agredolça de naps Restaurant L'Hostalet 17177 Hostalets de Bas Tel                 972 69 00 06        
Els Llagostins amb ceps Hotel Siqués –RestCal Parent 17850 Besalú Tel                 972 59 01 10        
Suquet de congre amb patata mora de la Vall i cruixent de ceba de Figueres Restaurant Sant Miquel Sant Esteve de Bas Tel                 972 69 01 23        
2 plats de carn
Barrejat de bolets amb ànec i tocs de l'hort Restaurant La Deu 17800 Olot Tel                 972 2610 04        
Cuixa de xai de raça ripollesa guisada amb herbes de muntanya Restaurant Can Xel 17811 La Cot- Santa Pau Tel                 972 68 02 11        
4 postres
Sopa de iogurt ,sorbet mostera i poma caramelitzada Restaurant Font Moixina 17800 Olot Tel                 972 2610 00        
Torrat de blat de moro blanc amb sorbet d' aiguardent d'herbes de muntanya Restaurant Can Morera 17178 Les Preses (Vall de Bas)
Tel                 972 69 48 02        
Crostillons de fajol amb crema catalana i confitura de préssec Restaurant Cal Sastre 17811 Santa Pau Tel                 972 68 04 21        
Cremós de xocolata amb melmelada de castanya Restaurant La Curenya 17172 Les Planes d'Hostoles Tel                 972 44 84 11        
Oli d'Oliva Extra Verge de Pau amb pa dels hostalets (Empordàlia de vins i olis)
Pa cuit amb forn de llenya dels forns artesans de la Garrotxa
Celler: Vi Sinols Blanc i Vi negre Sinols Coromina D.O Empordà (Empordàlia de vins i olis)
Aigua de Sant Aniol
Cafès Callis d'Olot
Ratafia Russet d'Olot

Enguany s'atorgaran els volcanets en reconeixement al seu esforç :
Volcanet d'Or , al Club Patinatge Artístic d'Olot en reconeixement a la seva trajectòria d'èxits en competicions nacionals internacionals.
Volcanet d'argent , Senyor Martí Gironell , en reconeixement de la seva dilatada trajectòria professional com a periodista en els diversos mitjans de comunicació del nostre país , així com escriptor d'obres com "El Pont dels Jueus "
També es retrà homenatge a la família Pont i Colldecarrera del restaurant Cal Sastre per la seva dedicació a la gastronòmica i l' hostaleria de Santa Pau , així com participació vers la nostra Associació .
Esbart Marboleny de Les Preses oferirà una actuació amb danses tradicionals en homenatge a la 23a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Informació i reserves presentació i sopar 28 de novembre Restaurant –La Deu d'Olot Secretariat de l'Associació
Tel                 972 22 43 44         o bé 607401947