La Fageda treu al mercat un iogurt amb extracte de stevia

El nou producte és fruit del departament d’Innovació i Qualitat de l’empresa

Publicat el 03 de juliol de 2013 a les 10:19
La Cooperativa la Fageda ha tret al mercat el nou iogurt desnatat de llimona amb extracte natural de les fulles de la planta Stevia rebaudiana Bertoni. L’extracte natural de stevia té un poder edulcorant gairebé 300 vegades superior al sucre i és apte tant per a adults com per a nens.

La nova recepta combina la qualitat de la llet produïda per les vaques de la cooperativa amb la utilització de l’aroma natural de cítrics, l’extracte natural de stevia (essent “glucòsid d’esteviol” la seva denominació legal) i la sucralosa, un edulcorant derivat del sucre comú (sacarosa).

El nou iogurt és el resultat d’un laboriós treball del departament d’Innovació i Qualitat que ha permès elaborar un producte sense colorants ni conservants, amb edulcorants d´origen natural i un baix contingut calòric. Cal tenir en compte, d’altra banda, que gairebé no existeixen precedents al mercat de iogurt amb stevia. El nou iogurt desnatat de llimona conserva tota la seva organolèptica original i satisfà les recomanacions de consumidors de la marca que s’havien expressat a través de les xarxes socials.

La Fageda  és una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs.