Olot aposta per la cultura inclusiva amb un espectacle del mag Dakris

"Ya no me ves" tindrà lloc el dissabte 15 de de desembre a les set del vespre al Teatre Principal

Publicat el 04 de desembre de 2018 a les 07:40
Actualitzat el 04 de desembre de 2018 a les 08:04
Amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat, Olot Cultura i La Coordinadora organitzen un espectacle cultural inclusiu, és a dir, pensat perquè en pugui gaudir tothom siguin quines siguin les seves capacitats. Enguany s’ha programat l’espectacle de màgia Ya no me ves/ El chico invisible del mag Dakris, el dissabte, 15 de desembre, a les set del vespre al Teatre Principal d’Olot. A més, el matí del mateix dissabte es farà un taller de màgia gratuït.
 
Fins l’any passat s’acostumaven a programar propostes de circ però, en aquesta ocasió, es podrà veure l’espectacle de màgia del mag Dakris amb entrades a 15, 12 i 9 euros i 10, 5 i 3 per als menors de 12 anys. A més, el mateix divendres al matí (a les 11:00 h a La Carbonera) La Coordinadora organitza un taller de màgia a càrrec del mag David, obert a tothom a partir de 9 anys. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer fins el 12 de desembre a educatiusescenics@olot.cat.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_33l7rXqCes[/youtube]
Guardonat amb el Primer Premi Nacional de Màgia, Dakris és el mag creatiu de Discovery Max als programes del Mago Pop. Ya no me ves combina màgia, humor i efectes impossibles, amb una tècnica precisa i impactant, que ens fa veure tot allò que no es pot veure. Un dels números més espectaculars de Dakris va ser fer desaparèixer la Sagrada Família de Barcelona, amb una tècnica que només havia aconseguit David Copperfield fa més de 20 anys.

La Coordinadora

La Coordinadora és una entitat de la Garrotxa que té prop de 15 anys d’història i que aglutina diferents associacions: l’Agrupació de Persones Sordes de la Garrotxa, l’AANEE (Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial), el Club Atletisme Garrotxa, l’Associació de Discapacitats de les Comarques Gironines (Adis-CG) i MIFAS. A més de treballar de forma individual, La Coordinadora treballa per conscienciar la població i ofereixen suport a qualsevol persona, empresa o entitat que vulgui tenir en compte els criteris inclusius a l’hora d’organitzar una activitat o esdeveniment.
 
En termes de conscienciació, l’objectiu és fer que cada dia hi hagi més gent que tinguin present que les persones que pateixen alguna discapacitat poden tenir alguna necessitat especial a l’hora de poder participar o assistir en determinades activitats. El següent pas, és donar un cop de mà per veure, de quina manera es pot fer una activitat accessible a tothom tenint en compte les diferents capacitats.

Un dels seus àmbits de treball és el relacionat amb el dret a l’accés a la cultura per a tot tipus de col·lectius. És en aquest sentit que cada any s’organitza una proposta cultural inclusiva juntament amb Olot Cultura.
 
La Coordinadora es posa a disposició de tothom que vulgui rebre informació o algun tipus d’assessorament. El seu telèfon és el 625 10 40 61.