
Atraure els ciutadans cap a la zona de la vora del Fluvià és l'objectiu que es va proposar el restaurant Les Cols quan va agafar la concessió dels pavellons de bany dels Tossols als mesos d'estiu. Si l'any passat van crear la fórmula dels sopars sota les estrelles, que aquest any repetiran, per aquest 2014 aposten per la tradició de dinar una paella d'arròs els dijous.
Per un menú de 15 euros, els qui ho vulguin podran menjar la paella més una amanida, una botifarra a la brasa i unes postres a base d'un gelat de iogurt La Fageda i fruita del temps. El regidor de promoció econòmica de la ciutat, Estanis Vayreda, defineix la proposta com "alta cuina en format low cost o menjar fast-food elegant".
Segons explica la xef amb dues estrelles Michelin, Fina Puigdevall, el restaurant aposta "pels productes de qualitat i del territori" a l'hora de definir la seva oferta estiuenca. De la comarca també seran els packs de carn que posaran a la venda perquè els clients se'ls puguin cuinar ells mateixos a les brases del complex, durant el cap de setmana. A més, també han decidit servir entrepans de frankfurt elaborats amb productes de qualitat.
El complex obrirà de dijous a diumenge durant els mesos de juny, juliol i agost. Tant el restaurant Les Cols com l'ajuntament d'Olot i l'Associació d'Hostalatge tenen per objectiu reactivar la zona de la vora del Fluvià i donar-la a conèixer. Confien en convertir-ho en un actiu més de la ciutat.