
La localitat de Begur (Baix Empordà) celebra un cop més per primavera la Campanya Gastronòmica Peix de Roca , una mostra durant la qual els restaurants adherits ofereixen, a la carta dels seus establiments, l’opció de tastar un menú especial format per plats elaborats amb base de peix de roca, amb una gran varietat de receptes i un ampli ventall de preus.
Enguany se celebra la setzena edició des d'aquest divendres, 26 d'abril, fins al 9 de juny. La campanya seguirà la mateixa línia iniciada anys anteriors. Per una banda, els restaurants participants que oferiran els menús basats en el peix de roca. I per altra banda, es repetiran les activitats de cap de setmana amb l’objectiu de fer partícips els habitants del municipi.
Disset restaurants participants
Disset restaurants participants
Els 17 restaurants que enguany participen a la campanya gastronòmica són els següents: Ca La Juanita, Costa Brava, Es Castell – Can Maurici, Fonda Caner, Galena – Mas Comangau, Garreta, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Eetu, Hotel El Convent, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, Hotel Vintage, Parador d’Aiguablava, Sa Caleta i Toc al Mar. Cada restaurant ofereix un menú basat en el peix de roca diferent a un preu diferent, obrint la possibilitat de fer ruta de restaurants per tastar els diferents menús.
A més, durant la campanya s'organitzaran diverses activitats els caps de setmana, que arrencaran amb la presentació de la 16a edició el dissabte, 26 d'abril a les 12 del migdia. A continuació, degustació de tastets de peix de roca acompanyats d’una copa de cava i d’una copa de cervesa Inedit, a càrrec dels restaurants participants en la campanya gastronòmica.