Begur celebra la 16a Campanya Gastronòmica Peix de Roca

Els restaurants ofereixen menús especials durant 15 dies

Publicat el 25 d’abril de 2014 a les 13:30
La Campanya Gastronòmica Peix de Roca s'organitza cada primavera a Begur

La localitat de Begur (Baix Empordà) celebra un cop més per primavera la Campanya Gastronòmica Peix de Roca , una mostra durant la qual els restaurants adherits ofereixen, a la carta dels seus establiments, l’opció de tastar un menú especial format per plats elaborats amb base de peix de roca, amb una gran varietat de receptes i un ampli ventall de preus.
 
Enguany se celebra la setzena edició des d'aquest divendres, 26 d'abril, fins al 9 de juny. La campanya seguirà la mateixa línia iniciada anys anteriors. Per una banda, els restaurants participants que oferiran els menús basats en el peix de roca. I per altra banda, es repetiran les activitats de cap de setmana amb l’objectiu de fer partícips els habitants del municipi.

Disset restaurants participants
 
Els 17 restaurants que enguany participen a la campanya gastronòmica són els següents: Ca La Juanita, Costa Brava, Es Castell – Can Maurici, Fonda Caner, Galena – Mas Comangau, Garreta, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Eetu, Hotel El Convent, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, Hotel Vintage, Parador d’Aiguablava, Sa Caleta i Toc al Mar. Cada restaurant ofereix un menú basat en el peix de roca diferent a un preu diferent, obrint la possibilitat de fer ruta de restaurants per tastar els diferents menús.
 
A més, durant la campanya s'organitzaran diverses activitats els caps de setmana, que arrencaran amb la presentació de la 16a edició el dissabte, 26 d'abril a les 12 del migdia. A continuació, degustació de tastets de peix de roca acompanyats d’una copa de cava i d’una copa de cervesa Inedit, a càrrec dels restaurants participants en la campanya gastronòmica.