Aquest dissabte, vuitena edició de la Fira de Formatges del Vallès Oriental

Publicat el 22 d’octubre de 2008 a les 18:31
Justament el passat cap de setmana, Casa Mateu va ser guardonada amb el segon premi de la Fira de Sant Ermengol, la fira de formatges artesans del Pirineu (català, basc, francès, navarrès i aragonès). La formatgeria convidada en aquesta 8a edició és la formatgeria Vilavella. Els Formatges Vilavella s’elaboren a Basturs (Pallars Jussà) amb llet de cabra del propi ramat ja sigui crua o pasteuritzada. Amb un àmplia oferta de formatges artesans, els productes de la formatgeria Vilavella aprofiten els
ingredients de l'entorn i tot allò que la terra els dóna: panses i ametlles pròpies, vi, pebre, romaní... per oferir innovacions, com els formatges madurats en vi, les boles de formatge fresc en oli, o els formatges amb herbes o cacau.
 
Relació de formatgeries participants:
La Cleda (Canovelles)
Can Corder (Lliçà d'Amunt)
El Piolet (Lliçà de Vall)
Casa Ponsa (Tagamanent)
Ca n'Orjusa (Caldes de Montbui)
Casa Mateu (Surp. Pallars Sobirà)
Can Bordoi (Sant Antoni de Vilamajor)
El Molí de la Lavina (Centelles)
Can Pujol (Vilassar de Dalt)
Vinyes del Bruguer (Santa Eulàlia de Ronçana)
El Rebost d'en Portet (Granollers)
Formatgeria Vilavella (Pallars Jussà) – Formatgeria convidada –