ARA A PORTADA
Publicat el 29 de novembre de 2015 a les 11:21
Actualitzat el 01 de desembre de 2015 a les 12:59
Fer una truita de patates o un sofregit a vegades és motiu suficient per plorar, no pel resultat del plat final sinó pel moment de pelar i tallar la ceba. Amb aquest vídeo trobem un truc per evitar aquest mal tràngol a la cuina.
Et pot interessar
-
Cultura i mitjans El Cinema Catalunya de Terrassa ofereix dues sessions a la fresca al parc de Sant Jordi
-
Cultura i mitjans Dansa i teatre en català: l'aposta de la nova temporada de la Factoria Cultural de Terrassa
-
Cultura i mitjans Revetlla de Sant Joan a Terrassa 2025: programació i punts de venda de petards
-
Cultura i mitjans Festa Major de Terrassa 2025: programa i novetats
-
Cultura i mitjans El Parc Audiovisual de Catalunya tindrà el plató més gran de l’Estat
-
Cultura i mitjans Tot el que has de saber per assistir de públic al nou programa de Buenafuente a Terrassa