Patry Reche carrega contra el desig del PSC Terrassa d'un ple extraordinari sobre seguretat

La regidora de Protecció Civil, Seguretat i Via Pública acusa el partit socialista d'emprar "un discurs de dretes" i assegura que demostrarà que la Policia Municipal funciona

Càmeres de vídeo de la Policia Municipal de Terrassa.
Càmeres de vídeo de la Policia Municipal de Terrassa. | Aj. Terrassa
11 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:01h
Patry Reche, regidora de Protecció Civil, Seguretat i Via Pública de l'Ajuntament de Terrassa(Tot per Terrassa), no s'ha quedat de braços creuats davant la sol·licitud del PSC Terrassa de convocar un ple extraordinari per abordar la seguretat a la ciutat. 
 
Els socialistes demanen el ple perquè asseguren que els delictes a Terrassa han augmentat i que l'equip de govern no dona una resposta ni una estratègia clara per millorar la seguretat de la ciutat. Reche, però, ha contestat al partit a través de xarxes amb un comunicat contundent: "No patiu, PSC de Terrassa, tinc arguments de sobres per defensar-ho. La feina que fa la nostra Policia, i la coordinació amb altres cossos de seguretat és brutal, i posar-ho en dubte és irresponsable i posa en risc la convivència", ha escrit. 

La regidora ha acusat el partit de "fer polítiques de dretes", al·legant que és el discurs que empren els grups conservadors. A més, ha afirmat que creu en la política de proximitat i que el tema de la seguretat "també preocupa molt", però que la voluntat del PSC de convocar el ple li dificulta seguir confiant en la política. "Disputar vots de partits d'extrema dreta no és opció per l'esquerra, hi ha línies que no es poden travessar! (...) Necessito continuar confiant en la política, i m'ho esteu posant molt difícil". 

Per acabar, Reche ha fet constar que el balanç de la Policia Municipal és molt més positiu que negatiu, però que ho demostrarà i donarà les explicacions necessàries al moment del ple. L'equip de govern encara té marge per acceptar la sol·licitud del ple extraordinari, amb límit màxim fins el 25 de gener.