Xavier Matilla, candidat a l'alcaldia de Terrassa en Comú

Xavi Matilla
Xavi Matilla | Adrià Costa
15 d'octubre del 2018
Actualitzat el 21 de febrer del 2019 a les 20:13h
Terrassa en Comú ja té candidat per presentar-se a les eleccions municipals del maig del 2019 a Terrassa. El plenari del partit va aprovar per unanimitat que l'actual portaveu del grup municipal, Xavier Matilla, sigui el candidat de TeC a l'alcaldia. També li han fet confiança perquè s'encarregui de configurar l'equip que hi haurà de concórrer a les eleccions primàries que se celebraran previsiblement al mes de febrer de 2019.

Matilla ha assegurat que "després de 4 anys a l'Ajuntament, Terrassa en Comú ha demostrat que està en disposició de guanyar les eleccions i liderar un nou projecte polític per a Terrassa".

Anhels de canvi

Per TeC, les eleccions municipals del maig han de ser un punt final pel govern socialista que després de 40 al poder local "aquest últim any hem presenciat la seva decadència i fins i tot la seva implosió". Matilla ha afegit que "Terrassa que ha estat històricament i que és una ciutat progressista, necessita un nou projecte polític, que respongui a les necessitats i els reptes que té actualment la ciutat. Un projecte que estigui liderat per gent amb les idees necessàries i la força per tirar-lo endavant".

Així doncs Matilla entoma aquest repte amb il·lusió, i amb el compromís de configurar un equip que representi el que és Terrassa avui dia i que estigui a l'altura del que la ciutat necessita."