
Coca fullada amb albergínia i carxofes
Ingredients per a 4-6 persones:
1 làmina de pasta de full
2 albergínies
1 ceba
3-4 carxofes
100-130 gr. de formatge brie
Sal, pebre negre
Mel
Oli d'oliva verge extra
Ruca
Pinyons
Netegeu les carxofes elimineu les fulles exteriors, talleu les puntes i feu 4 parts, traieu el borrissol interior si en tingués i poseu-les a bullir en un cassó amb una mica de sal durant uns 20-25 minuts. Escoreu-les be i reserveu.
Talleu les cebes en làmines fines i poseu-les a la paella amb una mica d'oli, saleu i ofegueu durant uns 8 minuts.
Afegiu les albergínies tallades a rodanxes fines, coeu el conjunt uns 5 minuts.
Talleu la làmina de pasta de full en 4-6 rectangles, punxeu-los amb una forquilla, repartiu per sobre la barreja de ceba i albergínia, col·loqueu trossos de carxofa i salpebreu.
Coure al forn preescalfat a 180º, encens dalt i baix, durant uns 20 minuts o fins que estigui cuita la massa.
Fora del forn repartiu per sobre daus de brie, un fil de mel i serviu acompanyat amb ruca, uns pinyons torrats i regat amb un fil d’oli.
NOTA: El temps de bullir de les carxofes depèn de la mida d'aquestes.
** Dividir en 4-6 parts la pasta de full, segons la grandària que tingui.
** El temps de permanència en el forn és orientatiu, depèn de cada forn, del gruix de la massa ...