Gairebé sempre associem les crêps amb alguna cosa dolça, dons amb salat també podem fer un plat per un sopar informal, aquest és un exemple.
Ingredients per a 5 persones:
10-15 crêps (aquí)
400 gr. de porro, la part blanca
150 gr. de formatge feta
Sal, pebre negre,
oli d'oliva verge extra
Per a la salsa d'avellanes:
15-18 avellanes torrades
400-500 cc. de llet evaporada
julivert picat
Fer les crêps
Per al farcit: en una paella poeu una mica d'oli i afegiu els porros nets i tallats a rodanxes fines, saleu i deixeu coure durant uns 10 - 12 minuts a foc mitjà. Reserveu.
Prepareu la salsa: a la mateixa paella doreu un minut les avellanes picades grollerament, afegiu la llet evaporada i deixeu reduir uns 6 minuts o fins que la salsa adquireixi consistència.
Saleu i poseu el julivert picat. Reserveu.
Munteu el plat: en una crep poseu ocupant la meitat d'aquesta, una mica de porro, esmolleu uns daus de feta per sobre i doblegueu.
Tireu una mica de la crema d'avellanes i serviu.
El bloc de la Dolorss Mateu
Crêps de porro i feta amb salsa d'avellanes
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 02 de març de 2016 a les 11:27
Actualitzat el 02 de març de 2016 a les 11:41
Et pot interessar
-
Societat L’Arnau de Vilanova vol incorporar un tercer robot quirúrgic Da Vinci
-
Societat Compromís del Parlament per garantir heliports nocturns al Pirineu abans de mitjans de 2026
-
Societat Crítiques a la retirada dels tècnics de manteniment a l’helicòpter medicalitzat de Tremp
-
Societat Serrano jura com a Copríncep d’Andorra i es compromet amb els valors democràtics
-
Societat La primera onada de calor de l’estiu: 40 graus a Lleida
-
Societat La UdL tindrà un nou rector al novembre