Crêps de porro i feta amb salsa d'avellanes

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

Publicat el 02 de març de 2016 a les 11:27
Actualitzat el 02 de març de 2016 a les 11:41
Gairebé sempre associem les crêps amb alguna cosa dolça, dons amb salat també podem fer un plat per un sopar informal, aquest és un exemple.
 
Ingredients per a 5 persones:


10-15 crêps (aquí) 
400 gr. de porro,  la part blanca
150 gr. de formatge feta
Sal, pebre negre,
oli d'oliva verge extra
 
Per a la salsa d'avellanes:
15-18 avellanes torrades
400-500 cc. de llet evaporada
julivert picat
 
Fer les crêps

 
Per al farcit: en una paella poeu una mica d'oli i afegiu els porros nets i tallats a rodanxes fines, saleu i deixeu coure durant uns 10 - 12 minuts a foc mitjà. Reserveu.
 
Prepareu la salsa: a la mateixa paella doreu un minut les avellanes picades grollerament, afegiu la llet evaporada i deixeu reduir uns 6 minuts o fins que la salsa adquireixi consistència.
Saleu i poseu el julivert picat. Reserveu.
 
Munteu el plat: en una crep poseu ocupant la meitat d'aquesta, una mica de porro, esmolleu uns daus de feta per sobre i doblegueu.

Tireu una mica de la crema d'avellanes i serviu.
 
El bloc de la Dolorss Mateu