Les Jornades Gastronòmiques del Bolet guanyen clients i prestigi

Publicat el 03 de gener de 2010 a les 10:17

La procedència dels visitants ha estat, per aquest ordre, Barcelona i Lleida, seguit de les comarques de Tarragona i d’Osca, amb un increment notable de gironins, respecte a l’any passat.

D’altra banda, la resposta dels restaurants participants sobre el grau de satisfacció i comentaris dels seus clients sobre l’organització i els menús ha estat majoritàriament molt satisfactòria.

Durant el mes de gener es durà a terme a la seu del Consell Comarcal el sorteig entre tots els participants a les Jornades Gastronòmiques de dos estades de cap de setmana per a dues persones a la ciutat de Tarragona i a l’Alta Ribagorça.

Aquest any i com a novetat es van organitzar amb la col·laboració dels col·legits de la comarca quatre tallers gastronòmics pedagògics sobre els bolets. Aquests tallers que es va dur a terme l’empresa Petit Xef, van començar al col·legit de Vilaller on van participar 23 nens i nenes de 3r,4t, 5è i 6è; a la Vall de Boí van participar 22 nens i nenes dels mateixos cursos i al col•legit de Pont de Suert van participar un total de 41 nens i nenes de 5è i 6è.

L’objectiu d’aquests tallers era el de despertar l’interès i la curiositat dels nens per aquest producte tant present a la comarca.