
A l'estiu, amb la calor, be de gust un gelat, però també podem prendre un sorbet i si està fet amb fruita fresca millor.
ingredients:
½ Kg de síndria neta
150 + 50 gr de sucre
1 clara d'ou
Poseu a bullir 150 gr. de sucre amb 150 cc. d'aigua durant uns 5 minuts. Deixeu refredar.
Tritureu la síndria i afegiu l'almívar, barregeu i guardeu a la nevera.
Escalfeu 50 gr. de sucre amb 2 cullerades d'aigua fins que es desfaci.
Munteu a punt de neu la clara i afegiu molt poc a poc l'almívar calent.
Barregeu amb el puré de la nevera i poseu-lo al congelador.
Passada una hora ho tritureu i feu el mateix en l'hora següent.
Deixeu 3 hores més al congelador.
NOTA: Per triturar el sorbet es pot fer amb qualsevol robot, si no es té es pot fer amb una forquilla.
** Un cop batut dues vegades jo ho deixo al congelador i abans de menjar el poso a la nevera una estona i el torno a triturar .