La Creperia, a les portes de ser escollit el restaurant amb la millor tapa de Catalunya

Publicat el 21 de març de 2017 a les 13:17
Actualitzat el 22 de març de 2017 a les 00:25
Piruleta de porc ibèric amb melmelada de fruits vermells i ceba cruixent. Aquesta és la tapa que la xef del restaurant La Creperia de Manresa, Sheila Mirian Galisa, va elaborar aquest dilluns, 20 de març, en el marc de la tercera edició del certamen Tapa de l'Any, un dels esdeveniments gastronòmics de més impacte que se celebren a Catalunya i que compta amb el patrocini d'Estrella Damm.

L'establiment situat al carrer Circumval·lació va ser l'únic de tot el Bages que va participar en el concurs- que es va celebrar a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona- després d'haver guanyat el Premi Popular a la Millor Tapa de la quarta edició de la Ruta de Tapes per Manresa, organitzada pel Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages.

De tot Catalunya, només 43 establiments van arribar a la ronda eliminatòria. Tots els restaurants participants -entre ells, La Creperia- van presentar les seves creacions en grups de vuit, disposant de cinc minuts cadascun per a explicar els punts forts i els secrets de l'elaboració i del sabor de la seva tapa. 

Finalment, el jurat només va escollir 12 d'aquests restaurants per a passar a la final. Però La Creperia no ho va aconseguir. Tot i així, des de l'equip es mostren molt satisfets "d'haver arribat fins a la semifinal d'aquest concurs", han manifestat a NacióManresa, tot recalcant la bona feina de Galisa, que fa quatre anys que capitaneja la cuina de l'establiment manresà i que abans havia exercit com a cap de sala d'un restaurant situat a la localitat italiana de Rimini.

Ara, des de La Creperia ja s'estan preparant per la cinquena edició de la Ruta de Tapes per Manresa, en la qual esperen repetir distinció.