Torna la Gastro Week d'Abadal

Del 17 al 31 d'octubre els restaurants adherits oferiran els menús elaborats per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Publicat el 04 d’octubre de 2022 a les 08:37
Actualitzat el 04 d’octubre de 2022 a les 08:43
El celler Abadal posa en marxa una nova edició de la Gastro Week d'Abadal. Del 17 al 31 d'octubre els restaurants adherits a la Gastro Week oferiran menús especials i elaborats per a l'ocasió en maridatge amb vins Abadal.  

Es tracta d'una oferta gastronòmica de qualitat, local, diversa i enriquidora, que busca exalçar el paper del vi com a element gastronòmic i potenciar-ne l'harmonia amb les diferents propostes culinàries dels restaurants de la zona.

En aquesta nova edició, que compta amb la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, els restaurants participants són Cal Lara, Cal Spaguetti, Can Ladis, Casa l'Agulla, Casa Pepe, Cau de l'Ateneu, Els Noguers, Golden, Gretta Gogó, Kursaal, La Barca, La Masia Germans Parareda, La Pineda, La Sala, Las Vegas, Mas de la Sala, Mirador de Montserrat, Raviolo, Restaurant Ramon, Seven 7, Sibar, Taverna d'en Mallol, Tempo i  Turó de la Torre.  

Les reserves ja es poden realitzar contactant directament amb els restaurants. Es pot trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web d'Abadal.

A més, aquest any participar té premi: presentant al celler el tiquet del menú Gastro Week de dos restaurants diferents, es podrà gaudir de dues copes de vi i dues tapetes al Wine Bar d'Abadal.