Fira de Nadal al Port Vell 2023 de Barcelona: dates, horaris i novetats

L'esdeveniment, un dels referents de la ciutat, s'estrena amb un gran acte de benvinguda aquest dimarts a les 19:00 de la tarda

La Fira de Nadal, en imatge d'arxiu
La Fira de Nadal, en imatge d'arxiu | Autoritat Portuària de Barcelona
Nació
04 de desembre de 2023, 17:01
Actualitzat: 17:01h
Si mai has visitat la Fira de Nadal al Port Vell de Barcelona, no tens excusa. Hi has d'anar, aquest any és la teva. I és que l'espai, envoltat de vaixells, color i olor de mar no té pèrdua. A més a més, no s'ha de pagar entrada, per la qual cosa, els organitzadors i organitzadores t'ho posen fàcil. La data d'inauguració està cada vegada més a prop... La Fira és ideal per anar en família, però també és un bon lloc per visitar amb parella, amics o fins i tot sol o sola o en companyia del teu gos! Tots els animals són benvinguts i permesos.

La quarta edició de Nadal al Port s’ha convertit en una de les activitats de referència de la capital catalana, consolidant el Port de Barcelona com un dels punts de trobada del recorregut nadalenc de la ciutat. El mercat ha contribuït a la represa econòmica, social i cultural de Barcelona i, especialment, de Ciutat Vella. El programa d’animació de la trobada ha donat visibilitat als moviments associatius del districte i, sobretot, als joves talents. Prop d'un miler persones, entre estudiants de música i artistes emergents, perfils semiprofessionals i participants de projectes socials han omplert l’escenari del Nadal al Port.
 

Dates i horaris de la Fira de Nadal al Port Vell

La Fira s'estrena aquest mateix dimarts 5 de desembre amb un gran acte de benvinguda a les 19:00 de la tarda. Des d'aleshores i fins a l'endemà del Dia de Reis, el 7 de gener, obrirà les portes en un horari que serà d'11:00 del matí i fins a les 22:00 de la nit. De temps, no us en faltarà pas. 

 

Activitats i novetats de la Fira de Nadal al Port Vell 2023

El Mercat de Nadal és un punt de trobada i d’unió entre diferents entitats i escoles del barri que es marquen com a objectiu difondre la cultura portuària i marítima. Entre les seves activitats, hi trobareu la pista de gel sintètica -un dels grans atractius de l'esdeveniment-, la roda de fira, el mercat, tallers creatius per fer amb nens i nenes de totes les edats, música en directe i una bona varietat d'espectacles, atraccions tradicionals per a criatures i adults amb ganes de divertir-se... Pots consultar l'agenda al complet aquí

 

Com arribar a la Fira del Port

La Fira del Port se celebra al Moll de la Fusta i per arribar-hi, teniu diferents opcions. Si sou de fora i us hi voleu apropar en cotxe, el podreu deixar als següents pàrquings: Pàrquing Barceloneta Port Vell – Telpark, Pàrquing al C.C. Maremagnum i Pàrquing BSM Moll de la Fusta. Si, en canvi, voleu arribar-hi amb transport públic teniu l'opció d'agafar L3 del Metro i baixar a Drassanes o bé L4 i fer parada a Barceloneta. Si sou més de bus, aquests són els números que us van bé: 59, 120, D20, H14, N6, V13, V17. Com a última opció sempre podeu fer servir el Bicing, aturant-vos a la parada 410 o 361.