El formatge madurat de cabra ecològic del Mas El Garet, el sisè millor del món

L'aliment elaborat a Tona ha estat reconegut al certamen internacional World Cheese Awards

Publicat el 05 de novembre de 2018 a les 15:18
Actualitzat el 05 de novembre de 2018 a les 15:44
Les formatgeries osonenques han tornat a triomfar al certamen internacional World Cheese Awards. El formatge madurat de cabra ecològic de Mas El Garet de Tona ha estat reconegut com el sisè millor del món amb la medalla súper or. També s'ha reconegut amb una medalla d'or el seu formatge de pebre i una de plata pel Garrotxa. 

D'altra banda, també han guardonat la formatgeria Betara d'Olost que s'ha emportat un total de 7 medalles: un or, pel seu formatge de cabra farcellet; quatre plates pel seu formatge ecològic de cabra, blau atrevit, d'ovella ecològic i vaca ecològica; i dos bronze per l'ecològic de cabra amb cervesa ecològica i pel de vaca.

A la cita, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Bergen (Noruega), s'hi ha presentat 3472 formatges de tot el món avaluats per més de 230 experts de 29 països. El World Cheese Awards és el certamen més important internacionalment en el sector del formatge. Entre els formatges que reben la súper medalla d'or es fa una selecció dels 16 millors que escull el jurat especialitzat. És aquí on el formatge Madurat de Cabra Ecològic Mas El Garet va assolir la sisena posició mundial. 
 

Consulta els premis dels darrers anys

  Consulta tots els resultats d'enguany

 
Resultats dels formatgers osonencs 2018
SÚPER MEDALLA D'OR
Mas El Garet - Formatge madurat

MEDALLES D'OR
Betara - Formatge de cabra farcellet
Mas El Garet - Pebre Negre

MEDALLES DE PLATA
Betara - Formatge ecològic de cabra 
Betara - Formatge Blau atrevit
Betara - Formatge d'ovella ecològic
Betara - Formatge de vaca ecològica
Mas El Garet - Garrotxa ecològic

MEDALLES DE BRONZE
Betara - Formatge ecològic de cabra amb cervesa ecològica 
Betara - Formatge de vaca