La carretera que uneix l'Esquirol i Tavertet guanya en seguretat

S'hi han realitzat nous traçats en corbes perilloses, nous drenatges i s'han substituït elements de contenció

Un dels revolts de la BV-5207, que uneix els dos municipis.
Un dels revolts de la BV-5207, que uneix els dos municipis. | Diba
Osona.com
25 de gener del 2023
La carretera que uneix l'Esquirol i Tavertet, la BV-5207, ha guanyat en seguretat. Tal com s'havia acordat, la Diputació de Barcelona ha completat l'actuació de millora de la via que han comportat fer nous traçats en quatre corbes perilloses i nous drenatges superficials amb cunetes de formigó afegit a la calçada, a més de substituir elements de contenció per sistemes homologats de fusta i formigó.

Durant la visita que va fer aquest dimarts a la via, el diputat d'Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, destacava que "les obres suposen una millora notable per a la seguretat i comoditat de conducció", sobretot pel pas de vehicles pesants "especialment autocars". Pons afegeix que la carretera uneix dos nuclis turístics importants "però també hi resideixen persones que necessiten disposar d'una via còmoda i segura per als seus desplaçaments".

En la mateixa línia, l'alcalde de Tavertet, Albert Pardo, i el de l'Esquirol, Àlex Montanyà, també van ressaltar la importància de la millora de la via, una carretera que ha guanyat en seguretat.