​Una prova pilot a Vic per a la nova escola multiesportiva

L'Ajuntament organitza jornades esportives al llarg de l'octubre per fomentar els hàbits saludables

Joves fent activitats a la zona esportiva de Vic
Joves fent activitats a la zona esportiva de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
13 d'octubre del 2021
La setmana passada va començar la prova pilot del que ha de ser l'escola multiesportiva municipal de Vic a partir del novembre. Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar un estil de vida saludable i actiu en l'alumnat de secundària i promoure la nova proposta municipal que es coneixerà com a "Esport Espot".

Fins al 29 d'octubre, la zona esportiva acollirà aquesta acció vinculada al pla pilot d'escola esportiva municipal que vol fer front a l'abandonament de l'esport i l'activitat física en l'adolescència. Des de l'Ajuntament destaquen que són una oportunitat d'apropar l'esport i les pràctiques saludables als més joves d'una forma dinàmica.

Les noves jornades esportives també són una ajuda per provar diverses modalitats esportives i sigui més fàcil escollir quina és l'opció que més agrada per continuar fent salut i es conegui l'oferta multiesportiva disponible a Vic.

La iniciativa és possible gràcies a la coordinació i la implicació de l'Ajuntament de Vic i les diferents entitats esportives de la ciutat que hi aporten el coneixement tècnic de la mà dels entrenadors: Club Natació Vic-ETB, Jufré Cicling, Osona Rugbi Club, Unió Excursionista Vic, Vic Bat i Vic Volei AEE Jaume Callís.
Arxivat a