L'extrema dreta agredeix en ple carrer l'exalcalde del PSOE de Ponferrada

L'actual portaveu socialista al consistori, Olegario Ramón, sortia de la seu del partit quan ha estat atacat per un home amb la bandera espanyola al coll

El moment de l'agressió a l'exalcalde de Ponferrada
El moment de l'agressió a l'exalcalde de Ponferrada | PSOE Ponferrada
Redacció
12 d'abril del 2024
Actualitzat a les 8:34h

El PSOE ha denunciat l'agressió d'un manifestant radical, asseguren que de l'extrema dreta, després que agredís en ple carrer Olegario Ramón, exalcalde del municipi de Ponferrada i actual portaveu al consistori. Els fets han ocorregut aquest dijous, quan Ramón sortia de la seu del partit a la ciutat lleonesa. El mateix partit ha mostrat un vídeo a les xarxes socials on es veu l'agressió.

Puntades de peu, sacsejades, empentes i altres cops es poden veure en aquestes imatges. El secretari general del PSOE de León, Javier Alfonso Cendón, ha mostrat la seva consternació per l'atac. Ha assegurat que des del partit iniciaran accions legals perquè "els culpables paguin pels fets i no es torni a repetir".

"Res justifica l'ús de la violència", ha expressat en un missatge publicat a la xarxa social X. Per la seva banda, el secretari d'Organització del PSOE, Santos Cerdán, ha denunciat que "el verí que alguns aboquen als faristols es converteix en violència als carrers". "Ho anem avisant des de fa molt. Intolerable", ha escrit al seu compte oficial.