La Carta Esfèrica busca micromecenes per gravar el primer disc

El conjunt de Ripoll necessita recaptar 2.500 euros en 40 dies per fer possible "L'últim tresor"

Publicat el 09 d’octubre de 2013 a les 15:35
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S3Ht_0c7kHY[/youtube]

La Carta Esfèrica és un grup de pop-rock de Ripoll que vol iniciar la seva carrera discogràfica. Per fer-ho ha decidit confiar amb els micromecenes i la plataforma Verkami per tal de recaptar els 2.500 euros necessaris per editar L'últim tresor. Es tracta d’un àlbum amb onze cançons escrites i produïdes pels quatre integrants del grup i que combinen diferents sonoritats de la música actual. El resultat, segons el grup, és “un pop-rock en català, diferent i ambiciós, amb lletres clares i directes, i un so contundent”.

L’objectiu de David Costa (veu i guitarra), Vicenç Musté (baix), Rai Saña (bateria) i Jordi Carles (guitarra) és arribar als 2.500 euros en 40 dies. De moment, van a bon ritme ja que abans de completar la primera setmana en porten 838. Els micromecenes poden aportar des de 8 a 900 euros –passant per totes les quantitats- a canvi de recompenses com el mateix disc en versió física i/o digital, entrades del concert de presentació i, fins i tot, recitals privats.

Per tal de promocionar el projecte de microfinançament a Verkami els ripollesos han gravat un espot publicitari inspirat en un tràiler cinematogràfic, en el que deixen clara la seva voluntat de tirar endavant i apel·len a la col·laboració dels seus seguidors.

Tres cançons gravades

La Carta Esfèrica va néixer a Ripoll a finals del 2011. Fins ara han gravat un EP amb tres cançons que inclouran en el primer àlbum: Malson, Mira i Cançó de nit. A més, del seu primer single, Malson, van enregistrar un videoclip amb dos possibles finals. L’últim tresor és fruit de dos anys de treball intensiu. Amb un total d’onze cançons escrites i composades pels propis integrants del grup, “amb lletres clares i directes, en català, inspirades tant en experiències pròpies dels artistes com en vivències quotidianes amb què tots ens podem sentir identificats” expliquen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0CsC3Ooe2Tk[/youtube]