Dissabte
25 d'octubre
Exposició,
degustació i venda de productes agroalimentaris produïts,
elaborats i/o transformats al Ripollès: mel, carns, embotits,
productes làctics, etc. (9:00 a 18:00)
Presentació
de les marques de carn de qualitat i del material promocional,
degustació i venda (10:30)
Inauguració
de la fira (12:30)
Actuació
de l'Amadeu Rosell (12:45)
Xerrada sobre el
virus de la llengua blava, a càrrec de Jack Massachs,
veterinari i tècnic del sindicat Joves Agricultors i Ramaders
de Catalunya (JARC) (16:00)
Diumenge
26 d'octubre
Exposició,
degustació i venda de productes agroalimentaris produïts,
elaborats i/o transformats al Ripollès: mel, carns, embotits,
productes làctics, etc. (9:00 a 15:00)
Demostració
del procés d'elaboració, degustació i venda de
la llangonisseta del Ripollès (10:00)
Xerrada sobre el
xai del ripollès, a càrrec de Ramon Bach, veterinari i
secretari tècnic de l’Associació Nacional de Criadors
d’Ovins de la Raça Ripollesa (ANCRI) (12:00)
Actuació
de l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser (12:30)
Degustació
i venda de carn ecològica a càrrec de la Carnisseria
Eva i Germanes de Sant Joan de les Abadesses. Associació de
Ramaders Ecològics de les comarques de Girona (13:00)