Núria acull aquest cap de setmana la primera Fira agroalimentària

Publicat el 24 d’octubre de 2008 a les 10:11
 
Dissabte 25 d'octubre
Exposició, degustació i venda de productes agroalimentaris produïts, elaborats i/o transformats al Ripollès: mel, carns, embotits, productes làctics, etc. (9:00 a 18:00)
Presentació de les marques de carn de qualitat i del material promocional, degustació i venda (10:30)
Inauguració de la fira (12:30)
Actuació de l'Amadeu Rosell (12:45)
Xerrada sobre el virus de la llengua blava, a càrrec de Jack Massachs, veterinari i tècnic del sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) (16:00)

Diumenge 26 d'octubre
Exposició, degustació i venda de productes agroalimentaris produïts, elaborats i/o transformats al Ripollès: mel, carns, embotits, productes làctics, etc. (9:00 a 15:00)
Demostració del procés d'elaboració, degustació i venda de la llangonisseta del Ripollès (10:00)
Xerrada sobre el xai del ripollès, a càrrec de Ramon Bach, veterinari i secretari tècnic de l’Associació Nacional de Criadors d’Ovins de la Raça Ripollesa (ANCRI) (12:00)
Actuació de l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser (12:30)
Degustació i venda de carn ecològica a càrrec de la Carnisseria Eva i Germanes de Sant Joan de les Abadesses. Associació de Ramaders Ecològics de les comarques de Girona (13:00)