La pastisseria Canal de Barcelona és la que fa els millors croissants de Catalunya i l'Estat. L'establiment ha guanyat el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat. Rere la recepta premiada s'hi amaga Toni Vera, que ha aconseguit imposar-se als altres 41 participants.
La competició, que aquest any arriba a la seva novena edició, està organitzada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i té com a objectiu guardonar les habilitats dels experts en l'àmbit de la brioixeria.
La pastisseria Canal, que compte amb establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona, es va fundar el 1970 i s'ha caracteritzat per la seva aposta per la innovació mantenint la tradició.
El millor croissant de l'Estat el fa la pastisseria Canal de Barcelona
L'establiment guanya el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat.
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’octubre de 2016 a les 12:43
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dijous 18 de setembre: clima estival
-
Societat Barcelona revocarà la Medalla d'Honor a Rosa Peral, condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana
-
Societat El municipi on no existeix el dijous
-
Societat Una finca de llogaters al Poble-sec es rebel·la contra la nova propietat: «Ens volen expulsar»
-
Societat Set de cada deu treballadors catalans mengen per ansietat o estrès durant la jornada laboral
-
Societat El temps d'aquest dimecres 17 de setembre: torna parcialment el sol