La pastisseria Canal de Barcelona és la que fa els millors croissants de Catalunya i l'Estat. L'establiment ha guanyat el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat. Rere la recepta premiada s'hi amaga Toni Vera, que ha aconseguit imposar-se als altres 41 participants.
La competició, que aquest any arriba a la seva novena edició, està organitzada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i té com a objectiu guardonar les habilitats dels experts en l'àmbit de la brioixeria.
La pastisseria Canal, que compte amb establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona, es va fundar el 1970 i s'ha caracteritzat per la seva aposta per la innovació mantenint la tradició.
El millor croissant de l'Estat el fa la pastisseria Canal de Barcelona
L'establiment guanya el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat.
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’octubre de 2016 a les 12:43
Et pot interessar
-
Societat Prohibit el bany en tres platges de Barcelona per la qualitat de l'aigua
-
Societat Catalanofòbia en un bar de Barcelona: «Res de català, no m'agrada»
-
Societat Jordi Puigdevall, prior de Montserrat: «La visita dels reis va crear tensió, però la nostra màxima és acollir tothom»
-
Societat Quins són els impostos que generen més frau fiscal?
-
Societat Una «Kiss Cam» descobreix la infidelitat d'un reconegut empresari en un concert de Coldplay
-
Societat La població menor de 16 anys cau per sota del 15% a Catalunya