La pastisseria Canal de Barcelona és la que fa els millors croissants de Catalunya i l'Estat. L'establiment ha guanyat el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat. Rere la recepta premiada s'hi amaga Toni Vera, que ha aconseguit imposar-se als altres 41 participants.
La competició, que aquest any arriba a la seva novena edició, està organitzada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i té com a objectiu guardonar les habilitats dels experts en l'àmbit de la brioixeria.
La pastisseria Canal, que compte amb establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona, es va fundar el 1970 i s'ha caracteritzat per la seva aposta per la innovació mantenint la tradició.
El millor croissant de l'Estat el fa la pastisseria Canal de Barcelona
L'establiment guanya el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat.
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’octubre de 2016 a les 12:43
Et pot interessar
-
Societat Bonet lamenta el manteniment de la vaga de socorristes en un moment «crític» i apel·la a la «responsabilitat»
-
Societat Dos turistes de 18 anys apallissen un avi i el seu net a Mallorca
-
Societat Els socorristes de Barcelona mantenen la vaga després de rebutjar la nova proposta de l’Ajuntament
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Barcelona i Catalunya: 9 i 10 d'agost
-
Societat Detenen dues persones que havien marcat uns pisos a Sant Gervasi per entrar a robar
-
Societat El temps d'aquest divendres 8 d'agost: estabilitat abans d'un nou augment de les temperatures