La pastisseria Canal de Barcelona és la que fa els millors croissants de Catalunya i l'Estat. L'establiment ha guanyat el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat. Rere la recepta premiada s'hi amaga Toni Vera, que ha aconseguit imposar-se als altres 41 participants.
La competició, que aquest any arriba a la seva novena edició, està organitzada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i té com a objectiu guardonar les habilitats dels experts en l'àmbit de la brioixeria.
La pastisseria Canal, que compte amb establiments als carrers Muntaner i Calvet de Barcelona, es va fundar el 1970 i s'ha caracteritzat per la seva aposta per la innovació mantenint la tradició.
El millor croissant de l'Estat el fa la pastisseria Canal de Barcelona
L'establiment guanya el concurs anual que premia el croissant artesà de més qualitat.
ARA A PORTADA
Publicat el 04 d’octubre de 2016 a les 12:43
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dimecres 18 de juny: la calor dona un petit descans
-
Societat De què aniran les properes eleccions a Barcelona? Cinc claus per al 2027
-
Societat Salts en bicicleta per sobre de la carretera: moda perillosa entre Badalona i Montcada
-
Societat Una família de Barcelona denuncia que no para de rebre trets amb una arma de balins a casa seva
-
Societat Les causes de l'apagada, un mes i mig després: ciberatac descartat, però el sistema és «vulnerable»
-
Societat El preu del lloguer cau un 4,9% a Catalunya i un 8,9% a Barcelona un any després d'aplicar el topall