Plats a cinc euros per la Mercè: tot el que pots menjar a la fira Terra i Gust

Alguns dels establiments de Barcelona que participen són El Filete Ruso, Monocrom, Espai Puntual, La Sosenga, El Llamber o Mescladís

Alguns dels platets de la fira Terra i Gust per la Mercè a Barcelona
Alguns dels platets de la fira Terra i Gust per la Mercè a Barcelona | Nació
Nació
20 de setembre del 2023
Actualitzat el 21 de setembre a les 12:38h
Les festes de la Mercè de Barcelona, que se celebren aquest cap de setmana, són un bon moment per a la gastronomia. El parc de la Ciutadella de la capital catalana acollirà des de divendres i fins diumenge una nova edició de la fira Terra i Gust. En total, hi haurà 27 platerets a un preu de cinc euros, amb sabors i ingredients d'un total de 14 restaurants de la ciutat.

Alguns dels establiments de la ciutat que participen són ElFilete Ruso, Monocrom, EspaiPuntual, La Sosenga, El Llamber o Mescladís, i la fira també comptarà amb Rodyna, restaurant convidat des de Kíiv. Per acompanyar els platerets, les begudes tenen un preu de 2,5 euros. Aquests són els 27 plats que es podran menjar:
  • Gyro Sabich.
  • Pita Kofta.
  • Arròs fregit cantonès amb kimtxi.
  • Taco d’ànec a la pequinesa.
  • Pa de vidre amb botifarra de Cal Rovira i ceba en textures.
  • Organic Pulled Beef.
  • Patata brava km 0 amb allioli i salsa picant.
  • Croquetes d’escalivada a la brasa.
  • Pulled pork eco & kimchee.
  • Sandvitx de carns regeneratives a baixa temperatura.
  • Còctel amb tomàquet Mandó.
  • Hamburguesa Motomami.
  • Hamburguesa John Lennon.
  • Pollastre a la Kíiv.
  • Vareniki de patates i bolets.
  • Croquetes de porros i Idiazabal.
  • Caneló de rostit, paté casolà i figues.
  • Brioix de xai xisqueta amb chutney de carbassa especiat.
  • Botifarra vegana a la brasa sobre cremós d’avellanes de Reus, pebrot escalivat i ceba caramel·litzada.
  • Baocata de calamars.
  • Venere amb remolatxa i ruibarbre.
  • Polpette di pane amb formatge edam i salsa bolonyesa vegetal.
  • Brioix de milanesa amb vedella eco.
  • Ensalada Russa.
  • Entrepà de cansalada del coll de Cal Rovira.
  • "Paquito" de xai.
  • Ravioli de carbassa amb mantega de sàlvia.

A tot això, cal sumar-li que la fira també acull una trentena de tallers, xousdecuina, jocs, tasts i xerrades per aprendre a canviar els hàbits i descobrir una gastronomia més sostenible. Tot plegat, acompanyat de música en directe amb diferents artistes i DJ durant els tres dies de fira. Els detalls es poden descobrir fent clic en aquest enllaç.