Tanca el restaurant guanyador de «Joc de cartes» amb el millor entrepà de Barcelona

Sants es crema abaixa la persiana després de sis anys per "manca de motivació"

El restaurant Sants es crema
El restaurant Sants es crema | Sants es crema
Nació
22 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:38h
Barcelona s'ha quedat sense el restaurant amb el millor entrepà de la ciutat, segons el programa Joc de Cartesde TV3. Es tracta del Sants es crema, un establiment al barri de Sants que va guanyar una de les edicions del popular format de la televisió catalana i que abaixarà la persiana el 9 de març, després de sis anys.

"Ens endurem un màster en gestió i supervivència, ara mateix falta motivació per continuar amb aquest projecte", ha explicat la propietat en una publicació a la xarxa social X, l'antic Twitter. Tot i que no concreta el motiu del tancament, el missatge celebra que han estat anys amb "moltes coses bones", però també lamenta que n'hi ha hagut altres que no ho han estat tant, i la clientela no ha dubtat a exigir una futura reobertura.

Sigui com sigui, el Sants es crema tanca i priva Barcelona del millor entrepà de la ciutat. Així ho va determinar el programa de Joc de Cartes emès el 22 de desembre del 2021. Ja aleshores, el propietari, Joan Barnús, admetia que la pandèmia va capgirar el pla de negoci i que calia remuntar per continuar endavant. Ara, però, el projecte queda en pausa. "Fins aviat!", acaba el comunicat.