Qualsevol dieta per perdre pes ha d'incloure una sèrie d'aliments que siguin variats i que aportin diferents beneficis per a l'organisme. En aquest sentit, recentment s'ha pronunciat el nutricionista Pablo Ojeda, que acumula més de 150.000 seguidors a Instagram, des d'on fa divulgació i dona consells sobre salut i alimentació.
L'especialista parla habitualment del "mètode evergreen" per perdre pes, que consisteix en la ingesta de verdures i vegetals. En un vídeo recent, ha explicat que un dels aliments indispensables en aquesta dieta són els espàrrecs. Aquest producte herbaci compta amb una gran quantitat de propietats i nutrients, com les vitamines i els antioxidants, que ajuden a enfortir el sistema immunitari.
A més a més, també és d'especial rellevància l'alt contingut en minerals, ferro, fòsfor i potassi dels espàrrecs. Aquest aliment afavoreix la retenció de líquids per la seva presència d'aigua i també tenen un paper clau en la conservació de la pell.
Cal recordar que el Ministeri espanyol d'Agricultura, Pesca i Alimentació també destaca que alguns dels components dels espàrrecs poden prevenir el risc de patir càncer de còlon. Si a aquests elements positius per a l'organisme se li suma que els espàrrecs tenen un bon sabor i s'adapten a tota mena de plats, es converteixen en una opció ideal per a qualsevol àpat.