La prestigiosa National Geographic el descriu com un dels restaurants més exclusius de tot Espanya i el número u de les Illes Canàries. I és lògic perquè cuina els seus plats amb la calor d'un volcà. És un establiment únic en el sector culinari, també pel lloc on és: el parc nacional de Timanfaya.
Es diu Diablo i a banda d'oferir una experiència gastronòmica excepcional, també proporciona a la clientela una connexió única amb la força de la natura que alberga l'illa. El rostidor està construït a l'aire lliure sobre pedres basàltiques, resultat d'antigues erupcions d'un volcà. Per tant, la cuina del Diablo és geotèrmica, un detall important que fa que destaqui enfront de la resta d'ofertes gastronòmiques de Lanzarote.
Els plats de més nom
Els plats més reconeguts de la seva carta són els mariscos i les carns, que es cuinen sobre la graella que canalitza l'escalfor volcànica del terra, que assoleix temperatures que arriben als 500 graus. Aquesta manera de cuinar els dona, precisament, el seu segell, la seva personalitat: una essència volcànica que es desprèn de cada àpat.
Malgrat això, també ofereixen plats tradicionals de les Canàries, com les patates amb mojo picón o les postres amb gofio local, que arriben als plats dels i les comensals amb cons de cendres comestibles en honor al volcà. Per tant, Diablo no només ofereix una experiència que mescla arquitectura, natura i gastronomia, també representa una opció perfecta per a aquelles persones que busquen sortir de l'ordinalitat.