Aquest és el restaurant amb estrella Michelin més barat de Barcelona

El menú del dia, per menys de 40 euros, és una oportunitat ideal per gaudir d'una experiència gastronòmica de màxim nivell a un preu raonable per la qualitat dels plats que ofereix

Imatge d'un plat del restaurant
Imatge d'un plat del restaurant | Instagram Prodigi
Redacció
09 de desembre de 2024, 18:25
Actualitzat: 18:34h

L'alta cuina és un món sempre relacionat amb el luxe que la majoria de la societat no es pot permetre. Qui no ha pensat alguna vegada gaudir d'un àpat d'una gran qualitat en un restaurant car? En aquest sentit, la guia Michelin reconeix cada any els millors locals gastronòmics del país. N'hi ha que es mantenen any rere any, n'hi ha que desapareixen i d'altres que s'estrenen per primer cop. Doncs bé, un restaurant de Barcelona, que ha entrat a la guia fa tot just unes setmanes, ofereix una experiència gastronòmica excel·lent per un preu menor a l'habitual.

Ubicat al cor de la ciutat comtal, es tracta de Prodigi, un espai gastronòmic a càrrec del xef Jordi Tarré. El restaurant d'autor consta d'una cuina tradicional catalana que busca transportar-te cap a una aventura creativa moderna. En aquest sentit, el local vol que experimentis l'essència de la seva cuina en què donen una gran importància a les arrels del territori. A més a més, com a curiositat, Prodigi rendeix tribut a la capital catalana amb l’origen del seu nom. Així és perquè es troba on conflueixen tres dels carrers més coneguts de la ciutat: Provença, Diagonal i Girona.

Prodigi disposa d'una carta, un menú degustació amb l'opció addicional de maridatge de vins i un menú del dia. Aquest últim té un preu curiós: 35 euros, sense beguda inclosa. Ho has llegit bé, per aquesta quantitat pots gaudir d'un àpat a un restaurant amb estrella Michelin. Aquesta opció està disponible els migdies de dimarts a divendres, festius exclosos. Per altra banda, la carta té preus variats: els entrants, 25 euros; els peixos, 27; les carns, 28, i les postres 12. Ara bé, si vols endinsar-te en l'experiència total, que és el menú degustació, el preu s'eleva fins als 80 euros o als 120 si vols incloure-hi el maridatge de vins.

Cada una de les opcions que ofereix el restaurant pot variar, segons la disponibilitat del mercat. El menú migdia disposa d'un entrant, dues opcions de primer, dues de segon i unes úniques postres, que és un flam de miso amb gelat de vainilla bourbon i quicos amb xocolata. En aquest sentit, tens poc marge de decisió, però la gran elaboració dels plats, que compten amb una diversitat d'ingredients i una explosió de sabors al llarg de l'àpat, no et deixarà indiferent. Així doncs, si ets un amant de la gastronomia i estaves buscant una oportunitat de baix cost, aquesta és la teva.