El truc per conservar les pastangues a la nevera sense que es panseixin

Un popular fruiter ha compartit el seu mètode a través de les xarxes

Les pastangues són molt sensibles a la deshidratació
Les pastangues són molt sensibles a la deshidratació | Freepik
Redacció
24 de juliol del 2024

Les pastanagues són un dels aliments base de la nostra dieta. Potser no et faran posar moreno, però són un complement de cremes, amanides i minestra. I quan comprem pastanagues ho fem a l'engròs. Si som de mercat, en manats; si som de supermercat, en paquets. Per això, sovint les acabem conservant a la nevera, per prevenir que es facin malbé. 

Però passen els dies i, també sovint, acaben pansint-se. Les pastanagues són molt sensibles a la deshidratació. Necessiten humitat. Deixar-les en un cabàs ple d'aigua seria un remei per evitar que s'estovin, i tot i que això pot servir com a solució d'emergència per reviscolar-les, necessites un espai específic i cal anar canviant l'aigua. És poc pràctic. 

En aquest sentit, el fruiter Raúl Cardaba, que frega els 290.000 seguidors a Instagram ha compartit el seu truc per poder-les conservar a la nevera. El mètode d'aquest popular fruiter és enginyós però senzill. "Quan arribes de comprar, deixes les pastanagues guardades en un calaix de la nevera i ja no hi penses més", diagnostica l'instagramer. 

Com s'hi pot posar remei? Només cal una bossa de plàstic. En comptes de conservar les pastanagues directament al calaix del frigorífic, Cardaba assegura que, si s'apleguen en una bossa, la verdura es mantindràdura entre 15 i 30 dies.