L'organització a la cuina és fonamental perquè tot funcioni. Ha d'haver-hi un equilibri entre la quantitat d'espai que tenim, els petits electrodomèstics que volem i els estris de cuina que necessitem. Tant la manca com l'excés, en aquest cas, és dolent. Al programa Tot Es Mou, de 3Cat han parlat sobre un tema que a molta gent li interessa: el nombre de paelles imprescindibles per a la cuina.
Així doncs, en un petit vídeo per a xarxes socials han explicat quin és aquest nombre màgic i quins usos s'han de donar a cadascuna de les paelles. El vídeo comença avisant: "Si només tens una paella, targeta vermella".
Quantes paelles has de tenir?
El vídeo, en el que apareix el cuiner Jordi Àvila, explica que n'hauries de tenir quatre. Una ha de ser per a les truites i només s'ha d'utilitzar per això. Normalment, les paelles antiadherents es fan malbé si hi posem molts aliments diferents.
Una altra que hem de tenir és la de la carn. Aquesta ens servirà tant per les carns com per fer-hi verdures per acompanyar. De la mateixa manera, i per evitar olors creuades, és important tenir-ne una del peix. Allà només hi farem el peix.
Per últim, n'hem de tenir una per la resta. És la que es fa servir per a tot i la que possiblement se'ns farà malbé abans. És la que li hem de tenir menys estima, ja que l'anirem canviant periòdicament.
Per altra banda, també explica com les hem de guardar. No les podem apilar, llevat que ho fem amb un drap entremig per protegir-les. "D'aquesta manera evitem que es faci malbé l'antiadherent", comenta Àvila.