Solsona organitza dimarts un taller gratuït de pastisseria creativa amb farines especials

És una activitat de la campanya ‘Al·lèrgicum’, i les inscripcions es cursen a l’OAC municipal

Publicat el 05 de gener de 2017 a les 12:05

Dimarts vinent, dia 10 de gener, s’organitza a Solsona un taller gratuït de pastisseria creativa apta per a tots els públics, amb l’ús de farines especials. L’organitzen la regidoria de Salut i la iniciativa “Toleràncies, menjant amb il·lusió” en el marc de la campanya “Al·lèrgicum, mengem sense barreres”. Les inscripcions són obertes a l’OAC de l’Ajuntament.
En aquest taller Manuela Garcia, de la pastisseria Milola, ensenyarà a fer pastissos creatius amb farines alternatives com la melca o el teff endolcits amb xarop d’atzavara. Milola és un establiment de Sant Pol de Mar dedicat a la pastisseria sense gluten. L’activitat es farà dimarts de sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou.
Aquest és el penúltim de cinc tallers gratuïts, subvencionats per l’Ajuntament de Solsona i la Diputació de Lleida. El darrer tindrà lloc el 14 de febrer i s’hi ensenyarà com elaborar llaminadures naturals.