Berga Grup Independent situa Ramon Safont i Lluís Minoves als llocs dos i tres de la llista per a les municipals

Judit Vinyes destaca la "cohesió" de tots els membres de la candidatura, i remarca que la seva proposta és "representativa de tots els veïns i veïnes"

22 d'abril del 2023
Actualitzat a les 17:52h
Judit Vinyes, en un moment del seu parlament
Judit Vinyes, en un moment del seu parlament | Lídia López
Berga Grup Independent (BeGI) ha presentat avui la seva llista definitiva per a les eleccions municipals del 28 de maig. En un acte força concorregut a la plaça de les Fonts, la candidata de l'agrupació d'electors, Judit Vinyes, ha fet saber que les dues persones que l'acompanyaran al capdavant de la llista són Ramon Safont i Lluís Minoves. I és que, tal com ha explicat la mateixa Vinyes en declaracions a Nació Berguedà, "nosaltres tres som els que vam començar a parlar tot aquest projecte el desembre del 2021". 

Vinyes ha posat de manifest que la llista de BeGI "és un reflex d'allò que hem dit aquests mesos: és una llista tècnica i professional, i a més a més, és representativa de tots els veïns i veïnes de Berga, amb persones que viuen a diferents barris de la ciutat i implicades en diverses associacions i entitats". A més, s'ha mostrat "orgullosa" per la cohesió de la candidatura, assegurant que "som una pinya, des del número u fins al vint". Així, a més de Vinyes, Safont i Minoves, la candidatura de Berga Grup Independent està conformada per: Susana Rodríguez, Marina Clusellas, Miquel Amado, Pere Fernández, Daniel Pascual, Silvia Fresneda, Andreea Ilasc, Toni Baños, Júlia Herrero, Jordi Toran, Anna Aguilar, Sandra Tristante, Ana Vázquez i Pascual Aguilar. També consta de tres suplents: Agustí Miró, Tania Martín i Angelica Maria Echeverry.

En el seu parlament, la candidata de BeGI ha remarcat que el seu projecte "proposa una política diferent", amb la voluntat de "donar suport a projectes que siguin positius per a la ciutat, siguin del color que siguin". De fet, Vinyes ha emfatitzat que la seva proposta defuig "de les lluites i els egos de partit", erigint-se en l'opció per a tots aquells que, com ells, "estem fart de campanyes destructives i de falses promeses electorals". Per aquest motiu, Safont ha apuntat que "ha arribat l'hora que els veïns i veïnes agafin les regnes de l'Ajuntament".
 

Un instant de la presentació de la candidatura de BeGI Foto: Lídia López


Així, malgrat que la jornada d'avui fos únicament per donar a conèixer les persones que conformen la candidatura, Vinyes ha fet una pinzellada d'algunes de les iniciatives i idees que incorporaran al programa electoral, fent referència a "una estació de busos ubicada a la Font del Ros; un Mercat Municipal polivalent; una Berga més neta i segura; una ciutat que doni més opcions i recursos d'oci, habitatge i estudi als joves".

Amb tot, la candidata de BeGI ha apel·lat als presents, asseverant que "vosaltres teniu la clau del canvi". "La decadència de Berga s'acabarà quan siguem valents per fer aquest canvi", ha sentenciat Vinyes.