Eva Serra, candidata a l'alcaldia de Puig-reig per Avancem Junts

L'actual regidora a l'oposició fa el pas per liderar una proposta que es promet "oberta" per "escolta i donar resposta a les inquietuds i suggeriments de tothom"

Redacció
05 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:27h
Eva Serra, alcaldable a Puig-reig per Avancem Junts
Eva Serra, alcaldable a Puig-reig per Avancem Junts | Cedida
Després d’haver format part del govern municipal a les acaballes de la legislatura 2003-2007 i de vuit anys a l’oposició, Eva Serra fa un pas endavant per liderar el projecte d'Avancem Junts, candidatura adscrita a Junts per Catalunya a Puig-reig. La proposta, segons afirma la mateixa Serra, "vol ser molt oberta, per poder escoltar i donar respostaa les inquietuds i els suggeriments de tothom", i alhora, es planteja "transversal, perquè tots els puig-reigencs i les puig-reigenques hi puguin participar i s’hi sentin representats".

Segons ha avançat la formació en un comunicat de premsa, les línies mestres de la candidatura se centraran en "donar un nou impuls al municipi": des de diversos projectes urbanístics que afavoreixin un entorn més agradable i que "tothom se senti seu"; i a la promoció econòmica, estant al costat del teixit empresarial i reforçant-lo "perquè mantingui la seva solidesa i posant en valor l'emprenedoria".

El projecte també promet "apostar pels joves", als quals asseguren, "hem de fer costat, malgrat que no sigui fàcil, perquè són el futur del poble i hem de poder retenir el seu talent i la seva energia per continuar construint-lo", i per la gent gran, "de qui hem de tenir cura, mantenint i millorant els serveis i l’atenció que necessiten, al mateix temps que comptem amb la seva experiència i exemple". Pel que fa a l'atenció a les persones, Serra també fa èmfasi en les persones nou-vingudes, a qui "si tenen la voluntat d’integrar-se, hem de facilitar-los aquest procés, ja que és l’única manera de què s’impliquin i se sentin part de la nostra societat".

Paral·lelament, la candidata d'Avancem Junts fa referència al treball respecte de les colònies industrials, assenyalant que "són i han de ser una oportunitat" i, per tant, "s’han de revitalitzar, malgrat que s’hagi d’evolucionar el model i adaptar-lo a la nova realitat". I, en darrera instància, Serra fa referència al compromís envers el teixit associatiu, "perquè és gràcies al seu entusiasme i la seva tasca que es manté l’orgull de poble".


El perfil d'Eva Serra

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, Eva Serra és coordinadora territorial de la Fundació IDFO, responsable de la gestió de programes de formació i ocupació a la Catalunya Central amb la missió d’ajudar les treballadores i els treballadors a millorar permanentment les seves aptituds per a la incorporació o promoció dins el mercat laboral, així com a les empreses, perquè puguin optimitzar els seus processos des d’una millor capacitació dels seus professionals.

Serra també va ser locutora de Ràdio Puig-reig en els seus inicis i va formar part de l’AMPA de l’Escola Sant Martí. Actualment, és membre de la Comissió de Festes i dels Templers, a més de col·laborar amb altres entitats de la vila. Segons destaca, "amb voluntat de servei, sempre".

Avancem Junts presentarà pròximament la resta de persones de la llista. Un equip divers, proper i preparat, per al qual el compromís, el rigor i, sobretot, la il·lusió són la força que, amb l’ajuda de tothom, ha de permetre donar a Puig-reig un nou impuls