Eva Serra, d'Avancem Junts, esdevé la primera alcaldessa de Puig-reig

David Font inicia el seu quart mandat «amb la mateixa il·lusió que el primer dia»

17 de juny del 2023
Actualitzat el 18 de juny a les 10:26h
Josep Maria Altarriba entrega la vara a la nova alcaldessa de Puig-reig, Eva Serra
Josep Maria Altarriba entrega la vara a la nova alcaldessa de Puig-reig, Eva Serra | Ajuntament de Puig-reig
Eva Serra i David Font. Aquests són els noms propis de la jornada de sessions constitutives als ajuntaments del Baix Berguedà, que engeguen el mandat 23-27 amb situacions diferents però la mateixa responsabilitat: governar el seu municipi.

Eva Serra, d'Avancem Junts, ha esdevingut la primera alcaldessa de Puig-reig. Amb sis regidors respecte dels cinc que va assolir Amb Tu Fem Puig-reig (ERC), la votació no donava marge a la sorpresa. Així, un cop els 11 electes han promès el càrrec i s'ha fet el recompte dels vots, la ja nova alcaldessa ha rebut la vara de la mà de Josep Maria Altarriba, alcalde sortint. Serra ha agraït als regidors sortints la seva dedicació i als que entren l'esforç i ganes de treballar per Puig-reig que han demostrat. 

En el seu discurs, Serra també ha parlat de les obligacions que entoma com a màxima responsable del consistori, i tot i que el fet de ser la primera dona alcaldessa del municipi hagi estat notícia, espera que sigui un pas més perquè es parli de persones i no de dones i homes. Ha acabat assegurant que governarà al costat de les persones i per l'impuls del municipi. El nou plenari de Puig-reig el conformen: Eva Serra, Antoni Clement, Laura Escudé, Josep Parera, Pol Vila i Immaculada Comas per part d'Avancem Junts; i Elisabet Teixidor, Rosa Garcia, Josep Campos, Salvi Balmaña i Jéssica Caballero per part d'Amb Tu Fem Puig-reig.
 

Quart mandat de David Font

A Gironella, encara hi ha hagut menys sorpreses. David Font ha revalidat el càrrec, que entoma per quart mandat consecutiu, després de protagonitzar un triomf aclaparador als darrers comicis. I és que Font ha aconseguit monopolitzar el consistori, gràcies a una confiança unànime dels veïns i veïnes de la Perla del Llobregat: la seva nova plataforma, Més x Gironella, ha sumat 11 dels 11 regidors del plenari.

"Inicio el quart mandat amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb una motxilla d'experiència dels darrers anys", ha apuntat l'alcalde a través d'una publicació a les xarxes socials, on ha destacat que "m'acompanya un equip humà excel·lent per construir el futur de Gironella". Les persones que configuren el nou Ajuntament de Gironella, són: David FontLurdes RosetLluís VallJordi MaciàAina AlarcónM.Teresa Terricabres, Miquel SerraGerard Iglesias, Pere Teixidor, Marisa Bisbal i Ramona Saez.
 

El nou plenari de l'Ajuntament de Gironella, amb David Font al capdavant Foto: Ajuntament de Gironella