Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’abril de 2020 a les 18:00
[playbuzz]
[/playbuzz]
Et pot interessar
-
Societat Què fer aquest cap de setmana al Berguedà: 19, 20 i 21 de setembre
-
Societat Els Grans EnCants arriben enguany a Cercs i consolida la participació de tres músics
-
Societat La tradició boletaire es torna a donar cita al Pla de Puigventós
-
Societat Beures, tapes i música en directe: així celebra Cal Rosal la Festeta de la Cervesa
-
Societat Hostaleria i Turisme celebra els 25 anys de la Cuina del Bolet amb un sopar de gala
-
Societat El Berguedà reclama a Red Eléctrica que faci realitat la subestació del polígon d'Olvan