Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
ARA A PORTADA
Publicat el 12 d’abril de 2020 a les 18:00
[playbuzz]
[/playbuzz]
Et pot interessar
-
Societat Paisatges Vius planta 1.700 arbustos al Catllaràs per afavorir la conservació del gall fer
-
Societat Gironella canvia la ubicació del mercat setmanal: serà a la plaça de l'Estació
-
Societat La gestió delegada de la Residència Sant Bernabé entrarà en vigor al juny
-
Societat Què fer aquest cap de setmana al Berguedà: 9, 10 i 11 de maig
-
Societat Esport, natura i gastronomia es donen la mà a la caminada de Montclar
-
Societat Sant Jordi de Cercs cuinarà 1.200 racions de cargols pel Roseret de 2025