La temperatura ambient pot afectar la seguretat dels aliments i convertir-los en perillosos per a la salut, i l'estiu no hi ajuda precisament gaire. Els germens prosperen especialment a partir del 10ºC, de manera que en aquesta època de l'any hem una especial cura a l'hora de conservar el menjar.
Cal tenir en compte que bacteris com la Salmonella, la E. Coli i la Campylobacter tenen una temperatura òptima de creixement d'uns 37ºC, fàcilment superable fora de la nevera durant tot l'estiu. Es calcula que si un aliment es manté en aquesta zona de dues a quatre hores, el risc d'intoxicació augmenta. Per això, us recomanem seguir els següents consells per evitar ensurts amb el menjar.
[playbuzz]
[/playbuzz]
Set trucs senzills per evitar que la calor faci malbé els aliments
La temperatura ambient pot afectar la seguretat dels aliments i convertir-los en perillosos per a la salut
ARA A PORTADA
Publicat el 07 d’agost de 2019 a les 22:32
Et pot interessar
-
Societat Gironella canvia la ubicació del mercat setmanal: serà a la plaça de l'Estació
-
Societat Què fer aquest cap de setmana al Berguedà: 9, 10 i 11 de maig
-
Societat Esport, natura i gastronomia es donen la mà a la caminada de Montclar
-
Societat Sant Jordi de Cercs cuinarà 1.200 racions de cargols pel Roseret de 2025