Un restaurant de Puig-reig sobre el menjar per emportar: «Estem fent supervivència, pagar les factures i mantenir-nos»

Han decidit que no obriran la terrassa ni el local la setmana vinent perquè ho veuen "inviable"

Publicat el 04 de maig de 2020 a les 14:15
Actualitzat el 04 de maig de 2020 a les 19:20
La restauració està patint de ple els efectes de la Covid-19 i molts negocis s'han reinventat per tirar endavant. El restaurant La Forkilla de Puig-reig n'és un exemple. Des del confinament que porten el menjar a domicili i a partir d'avui els clients també ho podran recollir al mateix establiment. Tot i això, només facturen el 10% del que feien abans. "Estem fent supervivència, pagar les factures i mantenir-nos", detalla la propietària. Veuen "inviable" tornar a obrir el local i la terrassa amb les restriccions d'aforament i distàncies.

"Al marge de les mampares, hauria de contractat un vigilant de seguretat per fer complir la normativa", afirma com a exemple del que creu impossible d'aplicar en el dia a dia.
 

La propietària del restaurant La Forkilla de Puig-reig a la cuina del seu establiment. Foto: ACN

[noticiadiari]2/201571[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/201365[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/201411[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/201075[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198469[/noticiadiari]
​[noticiadiari]2/200939[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198064[/noticiadiari]