04
de maig
del
2020
Actualitzat
a les
19:20h
![La propietària del restaurant La Forkilla de Puig-reig preparant les comandes del dia. La propietària del restaurant La Forkilla de Puig-reig preparant les comandes del dia.](https://naciodigital.cat/bergueda/uploads/s1/56/92/01/4/1200-1588594978sin-ttulo.jpeg)
La restauració està patint de ple els efectes de la Covid-19 i molts negocis s'han reinventat per tirar endavant. El restaurant La Forkilla de Puig-reig n'és un exemple. Des del confinament que porten el menjar a domicili i a partir d'avui els clients també ho podran recollir al mateix establiment. Tot i això, només facturen el 10% del que feien abans. "Estem fent supervivència, pagar les factures i mantenir-nos", detalla la propietària. Veuen "inviable" tornar a obrir el local i la terrassa amb les restriccions d'aforament i distàncies.
"Al marge de les mampares, hauria de contractat un vigilant de seguretat per fer complir la normativa", afirma com a exemple del que creu impossible d'aplicar en el dia a dia.
![](https://naciodigital.cat/uploads/static/naciodigital/migration/redaccio/arxius/imatges/202005/1200_1588594930Sin_ttulo.jpg)
"Al marge de les mampares, hauria de contractat un vigilant de seguretat per fer complir la normativa", afirma com a exemple del que creu impossible d'aplicar en el dia a dia.
![](https://naciodigital.cat/uploads/static/naciodigital/migration/redaccio/arxius/imatges/202005/1200_1588594930Sin_ttulo.jpg)
La propietària del restaurant La Forkilla de Puig-reig a la cuina del seu establiment. Foto: ACN