🚨Según informa el diario L'Equipe @GaetanScherrer, 🇪🇷 Biniam Girmay fue trasladado a un hospital después de que se lastimara el ojo con el corcho de la ðŸ¾botella mientras celebraba su victoria en el pódium. 🇮🇹 #Giro #Giro105 #Giro2022 #Ciclismo #Noticiclismo pic.twitter.com/mybEUL3rwu
— NotiCiclismo â–¶ 🇮🇹 #Giro (@Noticiclismo1) May 17, 2022
El tap va impactar a l'ull esquerre del jove de 22 anys, que va haver de ser hospitalitzat. L'organització va suspendre la roda de premsa posterior a l'etapa i el corredor, després de sotmetre's a diverses proves mèdiques, ha decidit retirar-se del Giro.
A message from Biniam Girmay #Giro pic.twitter.com/D2GCW3mH9X
— Intermarché-Wanty-Gobert (@IntermarcheWG) May 18, 2022
[h3]Us recordem la manera més fàcil (i segura!) d'obrir una ampolla d'escumós[/h3]
Pas 1: Traieu el paper d'alumini (la càpsula) i destenseu el morrió (el precinte de filferro) sempre fent pressió amb el dit polze. Fixeu-vos-hi, sempre són 6 rotacions! Important: una vegada l’hàgiu descaragolat no traieu mai el morrió, deixeu-lo tal com està, amb el tap de suro.
Pas 2: Mentre aguanteu el morrió i el tap de suro amb fermesa amb el dit polze i la mà, aneu girant la base de l'ampolla.
Pas 3: Continueu fent força (no pas molta, s’obre de seguida!) empenyent el morrió i el tap fins que a poc a poc sentireu el soroll que us avisa que l’ampolla s’està obrint.
Pas 4: Alerta! Mentre feu els passos 2 i 3 heu de mantenir l'ampolla en un angle d’uns 45 graus, si us va més bé recolzeu-la sobre una taula.