Buhos, el Pony Pisador i Borja Penalba a Olot per recollir fons per al Castell de Santa Pau

Serà una jornada de concerts a la plaça de braus el 25 de maig

Imatge promocional de Buhos
Imatge promocional de Buhos | Arxiu ND
04 d'abril del 2024
Actualitzat el 05 d'abril a les 17:10h

La campanya per comprar el castell de Santa Pau fa un pas més i arribarà a Olot. Ho farà en una jornada festiva de concerts i actuacions a la plaça de braus de la ciutat el 25 de maig. Els beneficis es destinaran a la causa que va començar el passat mes de febrer i que preveu acabar el juny.

La diada del dissabte 25 gaudirà de quatre concerts. El més destacat és el de Buhos, els quals tornaran a la capital garrotxina després d'actuar a les Festes del Tura del 2019. També actuarà el Pony Pisador i el discjòquei Capde. Tots aquests concerts començaran a les 21 h. Abans, a les 19 h, hi haurà la primera actuació de la jornada. Anirà a càrrec de Borja Penalba acompanyat de l'actor Francesc Anyó.

La diada començarà amb una trobada de diversos gegants de la faràndula olotina a dos quarts de sis de la tarda a Sant Esteve i es dirigiran en cercavila fins a la plaça de braus.

Les entrades per als concerts sortiran a la venda el divendres 12 d'abril i es podran comprar a la pàgina web salvemelcastelldesantapau.cat a un preu de 15 o 30 euros. L'objectiu de la campanya és arribar a 500.000 euros el mes de juny per efectuar la compra del castell santpauenc. De moment, s'han superat els 100.000 euros.

 

 

Arxivat a