Can Trona torna a acollir els premis Versió Original en Català aquest dissabte

El projecte, impulsat per Òmnium Cultural, vol estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana

«Vull ser pastora», de Maria Velasco, és un dels curtmetratges dels premis VOC.
«Vull ser pastora», de Maria Velasco, és un dels curtmetratges dels premis VOC. | VOC.
NacióGarrotxa
23 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:25h
Tornen el premis VOC (Versió original en català) a Can Trona. La mostra de curtmetratges en català d'aquest 2022 es farà a l'auditori del Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas aquest dissabte 26 de febrer a les quatre de la tarda.

Els premis VOC [Mostra d’audiovisual en català] són un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Els premis VOC són una aposta consolidada i amb un públic molt fidel que any rere any ve a l’auditori del Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas a veure-hi 12 curtmetratges en català. Aquesta mostra permet al públic descobrir el talent jove de l’escena audiovisual a Catalunya, així com obrir la mirada i despertar el sentit crític.


Per a veure la programació i els curts que es passaran podeu consultar-ho en aquest enllaç​. Cal reserva prèvia. Aconseguiu la vostra entrada, de franc, en aquest vincle. També, es poden veure i votar els curts a la plataforma Filmin.
Arxivat a